REGIO – Succesvolle, kansrijke, duurzame, talentvolle, inspirerende, innovatieve en opzienbarende bedrijven kunnen zich sinds heden weer aanmelden voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland editie 2014-1205. De aanmeldingsprocedure loopt tot en met 31 december.

Na een eerste selectie maakt de jury begin maart de 30 genomineerde bedrijven bekend. Deze strijden dan tijdens de finaleavond op woensdag 20 mei om de titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland. Er worden prijzen uitgereikt in drie categorieën: MKB-Groot, MKB-Midden en MKB-klein. Tevens krijgt het bedrijf dat de meeste stemmen heeft vergaard via de stemprocedure op de website de publieksprijs. Wie gaat het stokje overnemen van de winnaars van vorig jaar: Smit & Zoon uit Weesp (MKB Groot), Adriaan Goede uit Landsmeer (MKB Midden), Mom in Balance uit Heemsteden (MKB Klein) en HSB Bouw uit Volendam (Publieksprijs)?

Aanmelden
Aanmelden kan op de website van Ondernemingsverkiezing Noord-Holland. Ook kun je hier vanaf februari online tickets bestellen voor de finaleavond in theater De Phillharmonie in Haarlem.