Noem het de parel op de kroon. Of de kers op de taart. Tegen de economische- en coronastroom in heeft Indrukmakers “de Rolls Royce” onder de plaatprinters aangeschaft. Daarmee kan het full service reclamebureau annex printstudio echt alles maken waarmee bedrijven zich optimaal kunnen presenteren. En dat is in deze tijd harder nodig dan ooit.

Indrukmakers helpt ieder bedrijf met alles wat nodig is om goed voor de dag te komen. Van een verzorgde bedrijfsbrochure tot aan prachtige decoraties in de winkels: “Wat onze klanten nodig hebben, is gezien worden. Juist in deze tijd. Denk alleen maar aan de restaurants die maaltijden bezorgen. Bezorg je huis-aan-huis een nette folder met je menu en telefoonnummer, dan zet je geheid meer om.”

Een flinke investering

Alle mogelijke uitingen aan presentatiemateriaal vindt ondernemend West-Friesland onder één dak. Gezien worden! Daar gaat het om. Bedrijfsleider Marc Ursem: “Juist in deze tijd. Denk eens aan al die zaken waar je af kunt halen. Dan word je toch veel makkelijker gevonden als je een aantrekkelijk bord, met bijvoorbeeld een heerlijk dampende bak koffie erop, op de stoep hebt staan.” Trots toont Marc met zijn collega de splinternieuwe EFI-plaatprinter: Een megainvestering om onze klanten nog beter voor de dag te laten komen. Daarom doen we dit, om ze nog beter en exclusiever van dienst te kunnen zijn. De EFI is echt het allerbeste op dit gebied. Inderdaad de Rolls Royce onder de plaatprinters. Hopelijk weet heel ondernemend West-Friesland nu meteen dat Indrukmakers veel meer is dan alleen een reclamebureau/printstudio/drukkerij. Wij maken alles waar onze klanten indruk mee kunnen maken. Dat doen we niet alleen met onze digitale printers en persen, maar ook met onze vormgeving, de productbegeleiding en vooral door mee te denken met de klant.

Als wij iets maken en printen doen we dat alleen als we kunnen garanderen dat het er schitterend en haarscherp uit komt te zien. Is het digitale bestand niet goed genoeg dan reiken we oplossingen aan. Samen met de klanten zorgen we altijd voor een goed eindproduct. Het gaat ons niet om printen of drukken, maar om topkwaliteit te printen en drukken. Want daarmee worden de klanten van onze klanten weer aangetrokken. Met ons promotie materiaal moeten de ondernemers het in uitstraling of verkoop goed gaan doen. En daar leggen wij heel veel eer in. Dat is ons vak! En daar zijn we trots op.’’

Met de plaatprinter, is het aanbod van Indrukmakers meer dan compleet, bovenop wat Indrukmakers al aan promotiemateriaal kon leveren zoals banners, belettering op auto’s, wegwijzers in winkels, lichtbakken, stoepborden, vlaggen en wanddecoratie. En nu dan ook printen direct op diverse plaatmaterialen. Martin (printoperator) biedt aan een demonstratie te geven. Het logo van dit blad wordt uitgeprint. De plaat wordt als het ware door de printer gerold en stukje bij beetje verschijnt daar het levensgrote beeldmerk van Westfriese Zaken op. Vervolgens wordt het beeldmerk uitgesneden op een Summa snijtafel vol automatisch. Het prachtige resultaat kunnen de lezers zien op de foto’s bij dit artikel: “Dit is erg geschikt voor buitenreclame maar ook voor reproducties van kunstwerken etc. Omdat we op alle soorten plaatmateriaal kunnen printen. Alle maten zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan winkelbewegwijzering waar je makkelijk gaatjes in kan maken en die je kunt ophangen. En daarbij kunnen we iedere gewenste vorm uitsnijden: van letters voor aan de muur tot aan de foto van een hond voor bijvoorbeeld een dierenwinkel. Dus de mogelijkheden voor iets unieks met een prachtige uitstraling zijn onbeperkt.”

Kom op met die creativiteit!

Het kunststukje dat Marc en collega Martin met het beeldmerk van Westfriese Zaken laten zien, is al niets bijzonders meer in de printstudio van Indrukmakers: “Wat we met de demonstratie willen aangeven, is dat op printgebied op hoge kwaliteit nu niets meer onmogelijk is. Tegen de klanten praten we niet meer of wat wel en niet kan, maar zeggen we: ‘Kom maar op met je creativiteit en ideeën. We gaan het maken!’ Wij staan dicht bij de klant. Of het nou voor een visitekaartje, brochure of het printen van een plaat is. Van harte welkom. Ons enthousiaste en vakkundige team staat voor u klaar.”

Op de website vindt u meer informatie: www.indrukmakers.nl