Draagt u de paralympische sport een warm hart toe? Kom dan op 3 augustus naar de stand van Lions Club op de Landbouwshow Opmeer. Lionsleden verkopen daar loten ter ondersteuning van Stichting Sport is Leven.

De opbrengst van de loten (3 voor €5 of 10 voor € 7) gaat naar Stichting Sport is Leven. Voorzitter van deze stichting is Geert Schippers, paratrialeet uit Spanbroek en zelf topsporter met een A-status. Schippers zet zich in om uitdagende sporten te organiseren voor mensen met een fysieke beperking en wil graag deelnemen aan de Paralympische spelen 2016 in Rio de Janeiro. Hij en andere sporters kunnen een financieel steuntje in de rug goed gebruiken.

Transportfiets hoofdprijs
Om de paralympische sport te ondersteunen, looft Lions Club Opmeer tijdens het Landbouwevenement mooie prijzen uit. Hoofdprijs is een Sparta Pick-up transportfiets. Notaris Alfons Demaret van Appel Notarissen te Obdam verricht de trekking om 16.00 uur bij de kraam van Lions Club Opmeer. De prijzen zijn direct af te halen, maar alle getrokken lotnummers met bijbehorende prijzen worden vermeld op www.lionsopmeer.nl.

Goede doelen
Behalve het verkopen van loten, zullen Lionsleden 3 augustus bovendien laten zien wat het belang is van de Lionsclub. Zo is er in de loop der jaren zo’n € 150.000 netto opgehaald met diverse acties. Dit geld gaat naar goede doelen zoals Make-A-Wish, Dorcas, Stichting Hoogvliegers en Stichting Leergeld West-Friesland. Even belangrijk, maar misschien minder bekend is dat er regelmatig boeiende excursies voor de leden worden georganiseerd. Zo voeren de Lions het afgelopen jaar door het Amsterdamse Westelijk havengebied, is het recyclingbedrijf GP Groot bezocht en last but not least kon bij de Hondsbosschezeewering aanschouwd worden hoe nieuw land wordt gemaakt.

Dynamisch
De al 25-jaar bestaande Lionsclub Opmeer staat open voor nieuwe leden. Interesse? Bezoek de Lions-stand en ontmoet enthousiaste leden, die verhalen vertellen over terugkerende acties zoals de Moezelrally, het golftoernooi, de Old for Old rondrit voor senioren met indrukwekkende oldtimers, en de laatste eenmalige actie: het ontwerpen van de Lions jubileumbank. Inmiddels zijn er al zes geplaatst, onder meer op de wandelroute Blôte Bienepad.

Lions Opmeer Club heet u 3 augustus van harte welkom voor het kopen van loten en voor informatie over deze dynamische club.

2 Reacties

  1. Arie Bruin

    geachte Lions club gister 2 augustus loten gekocht tijdens het Landbouwevenement de uit slag zouden we op de site van jullie kunnen vinden ,maar waar is dat te zien
    bij voorbaat dank Arie Bruin en Jan Bruin Waarland en STROET

    Beantwoorden