Bijna iedereen beschikt tegenwoordig over een smartphone. Voor de telefoons zijn vele handige app’s beschikbaar die het dagelijks leven soms net een stukje makkelijker maken. Ook speciaal voor ondernemers en zzp’ers zijn er handige app’s, welke mogelijkheden bieden om efficiënter te kunnen werken. Appyourservice.nl zette vijf onmisbare apps op een rij.

De easyZZP app
De easyZZP app geeft inzicht in in- en verkoopfacturen, openstaande facturen en resultaten. Het handige aan deze app is dat een bonnetje gefotografeerd kan worden en vervolgens direct wordt meegenomen in de administratie!

Easy Rit Registratie
Ben je regelmatig onderweg om klanten of opdrachtgevers te bezoeken? Met de Easy Rit Registratie is het zeer eenvoudig om de uren en kilometers bij te houden. Het is zelfs mogelijk om de gegevens uit de app direct te exporteren naar de boekhouder.

Slack
Een ideale samenwerk- en chatapp voor jouw medewerkers. De app werkt ongeveer net zoals Skype, maar dan slimmer. Zo kunnen taken geautomatiseerd worden en synchroniseert de app gesprekken tussen verschillende platformen zodat je geen berichten dubbel hoeft te lezen

MoneyBird
MoneyBird is een perfecte oplossing voor het maken van facturen. Zelfs onderweg kun je met behulp van deze app online alle offertes maken en hier bonnen en inkoopfacturen in opnemen.

Dragon Dictation
Als ondernemer ben je vaak onderweg. Het zou toch enorm handig zijn om je reistijd te gebruiken om mailtjes en sms’jes te sturen en te beantwoorden en om je social media even te updaten?! Met de Dragon Dictation-app kan dit, zonder ondersteboven in de berm te eindigen. Met deze handige app kun je, middels een gebruiksvriendelijke spraakherkenningsapplicatie, eenvoudig sms’jes en e-mails inspreken en onmiddellijk lezen. Daarnaast kun je ook gemakkelijk je social mediastatus updaten. Op het beeldscherm van je mobiel verschijnt razendsnel wat je tegen je mobiel hebt gezegd. Moet er een punt aan het einde van je zin komen? Zeg dan gewoon ‘punt’ en deze verschijnt gelijk aan het einde van je zin. Wil je het sms’je versturen naar Piet Smit? Geen probleem, met deze handige app wordt het sms’je eenvoudig naar ieder gewenst persoon verstuurd.