Het barbecueseizoen is begonnen! Heerlijk met familie of vrienden buiten genieten van het mooie weer en een lekkere maaltijd; dat wil toch iedereen? Jumbo Wood gunt de lezers van Westfriese Zaken een overheerlijke zomer en verloot daarom een Grill Guru Kamado Classic t.w.v. maar liefst € 899,-!

De Grill Guru Kamado Classic is een klassieke keramische barbecue waarmee u gecontroleerd kunt grillen. Het grote voordeel van een keramische barbecue is dat met keramiek hoge temperaturen bereikt kunnen worden en vastgehouden, de temperatuur schommelt dus veel minder waarmee u een gelijkmatiger grillresultaat kunt verwachten. Daarnaast is keramiek erg duurzaam en kan het tot 700 graden celcius waarborgen. Het voordeel van deze Grill Guru Kamado Classic is dat de barbecue geheel luchtdicht is. Sappen, geuren en smaken gaan dus niet verloren en blijven altijd rondcirculeren in de barbecue waardoor uw eten nog beter zal smaken.

Wilt u kans maken op de Grill Guru Kamado Classic? Mail dan het antwoord op de volgende vraag naar sales@indrukmakers.nl: Wie richtte het succesvolle bedrijf Jumbo Wood op en in welk jaar deed hij dat? Hint: het wordt verteld in het redactionele artikel over Jumbo Wood in de nieuwste editie van Westfriese Zaken!

*Meedoen kan tot vrijdag 17 juni.

 

één bericht