De werkgelegenheid verandert in rap tempo. Trends als robotisering, digitalisering en flexibilisering nemen een vlucht. Wat betekent dat voor werknemers, werkzoekenden, ondernemers, onderwijs en overheid? Discussieer mee over actuele ontwikkelingen, raak geïnspireerd door trends op de arbeidsmarkt, doe nieuwe ideeën op en maak contact! Meld u nu alvast aan voor de Regiowerktop op 20 juni!

Programma

Direct inschrijven

Hoe kunnen overheden, onderwijsinstellingen en bedrijven omgaan met automatisering, digitalisering en robotisering en hoe kunnen zij mensen inzetbaar krijgen en houden? Wat gebeurt er als gevolg van deze trends, gecombineerd met maatschappelijke ontwikkelingen, op het gebied van werkgelegenheid, een leven lang ontwikkelen en arbeidsrelaties? Wat betekenen alle veranderingen voor de afspraken die we in deze regio met elkaar hebben gemaakt?

De Regiowerktop is voor ondernemers en werkgevers, bestuurders van overheden en onderwijsinstellingen, raadsleden, directeuren, leidinggevenden en beleidsmakers in de regio Noord-Holland Noord.

Wanneer? Maandag 20 juni 2016 (inloop vanaf 12.30 uur met lunchbuffet, afsluiting 18.30 uur)
Waar? De Cultuurkoepel in Heiloo (Willibrordus Business Centre, Kennemerstraatweg 464, 1851 NG Heiloo)

Meer informatie
Cynthia Boorsma 06 – 23 77 06 15
Manon Kant 06 – 82 50 85 79