ZWAAGDIJK-OOST – Automatiseerder Vitasys uit Zwaagdijk-Oost is afgelopen week officieel door Google gecertificeerd voor het leveren van Google Chromebooks met de daarbij behorende Management Console functie voor zowel het onderwijs als bedrijfsleven. Met het behalen van dit certificaat is Vitasys toegetreden tot een selecte groep van officiële Google Chrome Partners.

De vraag naar Google Chromebooks groeit explosief. Om deze oplossing optimaal in te vullen in een educatieve en of zakelijke omgeving hebben de eindgebruikers de Google Chrome Management Console nodig. Deze Management Console is vanaf heden leverbaar via Vitasys.

Vitasys
Andre Hundman, DGA van Vitasys: ‘Vitasys is in Noord-Holland, boven het Noordhollands kanaal, één van de grootste leveranciers in het onderwijs en bedrijfsleven. Twee van de grootste uitdagingen waarmee scholen en bedrijven te maken hebben bij het implementeren van technologieprogramma’s zijn budget en IT-ondersteuning. Door Google Chrome-devices te gebruiken in plaats van traditionele computers, kan de school of het bedrijf veel besparen op uren en kosten. Doordat de ondersteuning van deze devices is gestroomlijnd en het beheer is gecentraliseerd.’

Beheerconsole
Het besturingssysteem Google Chrome wordt continue geoptimaliseerd, via de online beheerconsole kunnen beheerders voor gebruikers, apps en beleidsregels instellen en beheren voor een volledige groep Google Chrome-devices, zelfs wanneer de apparaten in veel verschillende klaslokalen of werkplekken worden gebruikt.

Trots
‘Tot voor kort waren er vier grote landelijke partijen die dit partnerschap hebben. Door onze passie voor het werken met de Google producten, zijn wij zeer trots dat wij als regionale partij aan deze selecte groep Google Chrome partners zijn toegevoegd’, sluit Hundman af.