De afgelopen jaren hebben ons allemaal het belang van veerkracht en creativiteit laten zien. De kracht en het vermogen hebben om door te gaan. Alex Sijm doet al van kinds af aan niet anders. Tijdens Koppie doen! op 8 november in Brouwerij de Werf in Enkhuizen, vertelt hij er alles over. Enkhuizen Onderneemt is gastheer tijdens het netwerkevenement.

Koppie doen! is een initiatief van de Westfriese Bedrijvengroep, de Rabobank en Ondernemers Club Westfriesland. Twee keer per jaar organiseren ze een laagdrempelig netwerkevenement met inhoud. Bezoekers worden getrakteerd op een interactief programma met een koppie, een spreker, workshop of bedrijfsbezoek én een gezellige netwerkborrel achteraf. Dit jaar is de organisatie een nieuwe weg ingeslagen, waarbij de ondernemersverenigingen in de regio actief worden betrokken. Iedere editie van Koppie doen! wordt, naast het vaste team, georganiseerd door één van de ondernemersverenigingen.

Gastheer Enkhuizen Onderneemt
Als hernieuwd en springlevend lid van de WBG nam Enkhuizen Onderneemt het heft in eigen hand. Op 8 november aanstaande houden zij ‘hun’ editie van Koppie doen! in Brouwerij De Werf in Enkhuizen. In deze karakteristieke locatie ontvangen zij ondernemend Westfriesland met een koppie en een wel heel inspirerende spreker in de persoon van Alex Sijm.

Leef je droom
Als kind al droomde Alex van een eigen circus. Hij groeide echter ook op met een spierziekte en dyslexie. Toch heeft hij zich daardoor nooit laten weerhouden om zijn dromen na te jagen. Dat circus kwam er en Circus Sijm trok jaarlijks 100.000 bezoekers. Een paar jaar geleden trapte zijn lichaam op de rem en verkocht hij zijn circus. Maar zijn gedrevenheid is er nog steeds. Als spreker inspireert hij anderen om ook hun dromen waar te maken. En hij laat zien dat ondernemen meer een mindset is dan een beroep.

Na afloop is er traditioneel gelegenheid om met elkaar te netwerken onder het genot van een drankje. En wellicht ga je ook met een paar nieuwe contacten naar huis!
Dit mag je niet missen! Meld je aan via www.westfriesebedrijvengroep.nl/agenda/koppie-doen

Programma

Datum: dinsdag 8 november 2022

19.30 uur        Inloop met koppie doen!
20.00 uur        Welkom
20.15 uur        Het verhaal van Brouwerij De Werf
20.30 uur        Leef je droom ‘het belang van veerkracht en creativiteit’
21.30 uur        Afsluiting en aansluitend informeel netwerken

Locatie: Brouwerij De Werf, Paktuinen 6 in Enkhuizen