Marco Peeters runt met zijn vrouw Mieke Sjerps al 5 jaar Peeters Bedrijfswagens aan De Star 44 in Enkhuizen. Peeters Bedrijfswagens is gespecialiseerd in jong gebruikte bedrijfswagens. Van Caddy tot foodtruck en van koelwagen tot grote Mercedes bakwagen.

“Wij onderscheiden ons doordat we 24/7 bereikbaar zijn. Dat doen we al vanaf het begin. Geïnteresseerden kunnen op afspraak in het weekend, ’s morgens vroeg of ’s avonds langskomen. Veel ondernemers hebben het overdag druk en zo geef je de ruimte om rustig een passende bedrijfswagen te kiezen. Die speciale service wordt echt gewaardeerd”, zegt Marco Peeters.

“Waar ik het meest trots op ben?” Mieke Sjerps: “op de tevreden klanten! Als je de reviews op de site ziet, weet je wat ik bedoel. De kwaliteit, flexibiliteit en het meedenken wordt echt gewaardeerd. We hebben dan ook een grote keuze aan gebruikte bedrijfswagenstot 3.500 kg. Het grootste deel is 5 jaar of jonger, maar we hebben ook iets oudere wagens. Dus kijk op de site voor het actuele aanbod!”

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen of gewoon benieuwd? Kom gerust langs, de koffie wordt vers gezet!

Peeters Bedrijfswagens
De Star 44, Enkhuizen
Bel voor vragen: 06 – 14 67 15 48 of administratie 06 – 46 14 31 74 of mail naar info@peetersbedrijfswagens.nl