De eerste Dag van Westfriesland op 7 maart jl. was een groot succes. Inspirerend, enerverend en verbindend. In de hele regio werden successen gevierd en overeenkomsten getekend en ’s avonds werd er ook nog stevig gedebatteerd. Dit schreeuwt om een vervolg. Daarom werken de Regio Westfriesland en de Westfriese Bedrijvengroep aan een nieuwe editie van de dag op woensdag 6 maart 2024.

Tijdens de Dag van Westfriesland willen de Regio Westfriesland en de WBG zichtbaar maken waar we met z’n allen mee bezig zijn. Hoe we samen Westfriesland sterker, mooier en aantrekkelijker maken. Daarom roepen ze ondernemers, organisaties en inwoners op om juist op de Dag van Westfriesland, 6 maart 2024, nieuwe lucratieve samenwerkingen, nieuwe initiatieven en officiële tekenmomenten bekend te maken. De spotlights en publiciteit wordt voor je verzorgd. Ook sluiten burgemeesters en wethouders van de 7 Westfriese gemeenten graag aan om te delen in de trots voor de regio.

Goed voorbeeld

Afgelopen jaar werden de doorstart van de Talent Academy bezegeld en ondertekenden gemeenten, ondernemers en de WBG het Waterstofconvenant voor Westfriesland. Ook stonden we uitgebreid stil bij het begin van een nieuwe traditie met de Dag van Westfriesland. ’s Avonds was het Grote Westfriesland Debat bij het Martinus College in Grootebroek. Zo hadden de deelnemers aan de Provinciale Staten verkiezingen nog één kans om zichzelf even goed in de kijker te spelen. En dat laatste was goed gelukt. Streekomroep Weeff heeft de dag heel mooi vastgelegd in een reportage. De dag was een goed voorbeeld van wat we graag willen zien. En hoe we ook mógen laten zien wat we doen.

Meld je aan

Niemand is stil blijven staan sinds maart 2023. Daarom komt er komend voorjaar een nieuw moment om te laten zien waar Westfriesland groot in is. Want samen bereiken we een heleboel. Als regio laten we zien waar we goed in zijn, waar we voor staan én waar we naar toe gaan. Zie je kans om op 6 maart 2024 de start van jullie initiatief of een officieel tekenmoment, hoe klein of groot ook, te presenteren? Meld je dan aan! Stuur een mail naar info@regiowestfriesland.nl.