Achter de schermen zijn wij met een enthousiast team alweer enige tijd bezig om dit prachtige project op te zetten. Zoals elk jaar helpt Parket Floors ons als hoofdsponsor, zijn Frank Wiese en Asher van den Anker de kar trekkers en is Tako Rem al sinds januari druk met de werving van de sponsors!

Een maand zo’n baan plaatsen is een aanzienlijk bedrag, en dat probeer je dan grotendeels terug te halen via de ondernemers. We zoeken dus ook zeker nog wel een aantal sponsors, want laten we eerlijk zijn, zonder de sponsors, komt die baan er gewoon niet. Als je sponsort, krijg je ook het een en ander terug natuurlijk. Om te beginnen kun je een meter boarding afnemen, zodat je een maand lang zichtbaar bent. Frank Wiese: ‘’Je zult natuurlijk als ondernemer niet direct geld terug halen uit je reclame uiting, maar misschien is het ‘image’ wel belangrijker. Je geeft toch een signaal af, dat je de stad zo’n ijsbaan gunt’’. De andere ondernemer en tevens organisator, ook al vanaf het begin betrokken, Asher van den Anker: ”Schaatsen op echt ijs is absoluut cultuur van Nederland en dat iedereen het nog steeds kan beoefenen in de december- en januarimaand op de Roode Steen, is natuurlijk waanzinnig! Ook alle kinderen krijgen via school de gelegenheid om met hun klas GRATIS te schaatsen op de Roode Steen. Daarnaast openen we groots met de Vrijmibo, de sponsorborrel en een ander evenement. Hou ons goed in de gaten op onze Facebookpagina Parket Floors Schaatsbaan Roode Steen.”

Je kunt niet anders concluderen, dan dat de binnenstad behoefte heeft aan zo’n ijsbaan. Het is echt heel hartverwarmend om in januari al de eerste sponsors te kunnen noteren. Wij zijn blij en trots, om dit positieve lichtpunt ook dit jaar weer samen op te bouwen! Zoals het er nu naar uitziet, gaat de ijsbaan door. Tenminste, als die laatste paar sponsors zich nog even melden!

HELPT U MEE, OF WILT U MEER INFORMATIE? NEEM DAN EVEN CONTACT OP MET TAKO REM VIA 06 33925909 OF STUUR EEN MAIL NAAR TAKOREM@HOTMAIL.COM