Dat kan tijdens het Promotie Event Techniek (PET) in West-Friesland. Jaarlijks vindt dit evenement plaats op diverse locaties in West-Friesland. Circa 3300 leerlingen uit het basisonderwijs (groep 7 en 8) bezoeken het evenement.

Het PET is een samenwerking tussen onderwijs, overheid en het West-Friese bedrijfsleven. De PET Events zijn onderdeel van een provinciebreed netwerk met evenementen in twaalf regio’s, van Den Helder tot Laren en van Grootebroek tot Hoofddorp. Doelstelling is om kinderen al op jonge leeftijd te interesseren voor techniek en wetenschap. En wie weet zijn zij uw toekomstige werknemer!

U bent van harte welkom om de evenementen te bezoeken. Nog liever verwelkomen wij u als nieuwe standhouder. Zo brengt u uw bedrijf onder de aandacht van leerlingen, leerkrachten, ouders en andere standhouders, door bijvoorbeeld het geven van workshops en/of het demonstreren van een activiteit wat passend is bij uw bedrijf. En, wanneer het lukt om kinderen deel te laten nemen aan een activiteit of handeling dan is dat natuurlijk helemaal geweldig. Want, zij moeten vooral DOEN. Leerlingen maken op die manier echt kennis met de techniek binnen uw bedrijf of organisatie.

Interesse?

Neemt u contact op met westfriesland@petevents.nl en vraag naar projectleider Gerda Venema. Bellen kan ook via (06) 43 17 53 29.