HOORN  – Na het gigantische succes van vorig jaar organiseren Lionsclub Hoorn West-Friesland en Radio Hoorn ook dit jaar Lions Request. Deze keer vindt Lions Request plaats van donderdag 22 mei tot en met zondag 25 mei.

Wederom wordt er op het populairste plein van de Hoornse binnenstad, de Roode Steen, een Glazen Huis geplaatst. Bij dit Glazen Huis kunnen particulieren, tegen een zelf te bepalen bedrag, hun favoriete plaat aanvragen. Dit bedrag komt volledig ten goede aan het goede doel. Naast particulieren kunnen ook bedrijven hun steentje bijdragen. Deze kunnen zendtijd reserveren of reclameboodschappen laten uitzenden. Ook wordt er naast het Glazen Huis een podium geplaatst waar diverse optredens van tientallen nationale en lokale artiesten te zien zijn!

Jeugdsportfonds
Net als vorig jaar komt ook dit jaar het gehele bedrag van de actie volledig ten goede aan het Jeugdsportfonds. Dit fonds zorgt ervoor dat kinderen, waarvan de ouders niet beschikken over de benodigde financiële middelen, toch lid worden van een sportvereniging en kennis maken met het belang van sport.

Het beloven hoe dan ook weer vier bijzondere dagen te worden op de Roode Steen. Vorig jaar zorgde het huis niet alleen voor een hoop gezelligheid, maar ook voor een groot samenhorigheidsgevoel en een fantastische opbrengst!