Kom naar het meest verfrissende nieuwjaarsontbijt voor ondernemers in West-Friesland

Op vrijdag 17 januari van 8:00 tot uiterlijk 9:30 (*) bij Edwin ter Velde aan de Schelpenhoek in Hoorn
(*) want het ondernemen moet doorgaan

Verfrissend wordt het zeker, letterlijk en figuurlijk, met:

  • Edwin en Liesbeth ter Velde (Clean2Antartica), op en top ondernemers met een prachtige visie voor de toekomst van onze wereld. Edwin inspireert ons deze ochtend met het verhaal over zijn drijfveren en zijn nieuwe project, een VOC fluitschip bouwen van plastic afval. Ja, echt!
  • Een heerlijk vers ontbijt verzorgd door frsh en NH-Catering & Events. Hun motto: voor iedereen een eerlijke kans op de arbeidsmarkt. John Steenbeek, oprichter van frsh, vertelt er enthousiast over!
  • De ‘coolste’ locatie aan de Schelpenhoek in Hoorn! De werkplaats van Edwin en Liesbeth waar zij, samen met anderen, de handen uit de mouwen steken om aan die toekomst te werken.

Ondernemerschap, Participatie, MVO en Zero Waste ineen!

Belangrijke tip: het wordt ook letterlijk fris dus trek vooral warme kleding en schoenen aan. Hoge hakken en blote schouders worden sterk afgeraden.

Kom ook op 17 januari 2020 om 8:00 uur naar de Schelpenhoek 4, 1621 MK Hoorn en laat je inspireren door de sprankelende energie van deze topondernemers. Neem vooral ook een kennis, vriend, partner of geïnteresseerde mee om op een frisse manier kennis te maken met ‘onze’ Ondernemers Club Westfriesland.