In 1997 zag ‘Onder de pannen vastgoed’ voor het eerst het levenslicht. 25 jaar later is bevlogen makelaar Margit Nijboer dankzij haar passie en gedrevenheid nog steeds een vaste waarde in de steeds veranderende West-Friese huizenmarkt. Nu werkzaam bij Margit Nijboer Makelaardij. Wat hetzelfde blijft, is dat de klanten nog altijd ‘onder de pannen’ zijn bij Margit. Van stylingtips, tot een perfecte presentatie en de uiteindelijke verkoop van de woning.

“Ik vind makelaar zijn na 25 jaar nog steeds het mooiste beroep dat er is!”, vertelt Margit Nijboer enthousiast. “Dat komt omdat er geen dag hetzelfde eruit ziet. In de afgelopen jaren is enorm veel veranderd in de huizenmarkt. Ik weet nog dat woningzoekers vroeger naar het kantoor kwamen om daar woningflyers uit te zoeken en te bekijken. Dat was uiteraard nog in de tijd voordat Funda verscheen. Het woningaanbod verscheen wekelijks in de lokale kranten en woningmagazines werden in de regio verspreidt. Toen in 2001 Funda werd gelanceerd, heeft er langzaam een kanteling plaatsgevonden. Tegenwoordig is het zoeken naar woningen via internet niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Dat betekent ook dat je als makelaar met het kantoor niet meer op een zichtlocatie hoeft te zitten. Mensen selecteren vanuit hun huis, op het werk, in de trein of zelfs vanaf hun vakantieadres de beste huizen passend bij hun situatie. Ze plannen direct eenvoudig online een bezichtiging in en voilá. Alles is zo geregeld.”

Vaste waarde

“Met Margit Nijboer Makelaardij heb ik nu een mooi en stabiel makelaarskantoor voor de regio Hoorn en West-Friesland, maar ik heb het zeker niet alleen gedaan. Al vanaf 2001 is Marijke Leegwater mijn linker- en rechterhand als backoffice-manager. Door onze jarenlange samenwerking zijn we perfect op elkaar ingespeeld en kunnen we onze klanten goed van dienst zijn. We schakelen steeds weer met de markt mee en passen onze werkwijze op kantoor en daarbuiten keer op keer aan. Daarnaast is begin dit jaar in maart Yvonne van der Jagt bij ons aangeschoven. Zij is een makelaar pur sang met dezelfde inzet en passie voor de makelaardij. Samen zijn we een heel goede match en ik ben ervan overtuigd dat we elkaar in de toekomst nog verder kunnen blijven versterken. Voor mij zijn de afgelopen 25 jaar al voorbij gevlogen en ik hoop zeker daar nog vele mooie jaren aan toe te voegen.”

We zijn gevestigd op Lepelaar 2-G Hoorn en bereikbaar via 0229-228014, 06-51529546 en info@margitnijboer.nl Kijk voor informatie op www.margitnijboer.nl.