De laatste zaterdag van augustus was een bijzondere dag voor Broekhuis. Het bedrijf in de automotive – met vestigingen in Noord-, Midden- en Oost-Nederland – pakte groots uit met een scala aan leuke activiteiten. Zo ook bij Broekhuis Zwaag, waar niet alleen het jubileum werd gevierd, maar ook naar groei in de toekomst wordt gekeken. “Plek voor nieuwe medewerkers!”

“Ons motto is al jaren: ‘Broekhuis beweegt mensen’, aldus vestigingsmanager Richard Koster, “Anno 2022 zijn wij uitgegroeid tot één van de top 3 dealerbedrijven in Nederland. Door die groei is er meer plek voor enthousiaste medewerkers die er alles voor over hebben om de klant enthousiast naar huis te laten gaan met een nieuwe, gebruikte of gerepareerde auto of bedrijfswagen. Zo is er bij onze vestigingen in Noord-Holland plek voor autotechnici, verkoopadviseurs en service adviseurs met een voorliefde voor mooie automerken als Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA.”

Sportief, fanatiek en gezellig
Maar bovenal was zaterdag 27 augustus een gezellige drukte. Vaste klanten, enthousiaste nieuwsgierigen, medewerkers en hun gezin… De banners en de foodtrucks toonden duidelijk aan dat het een bijzondere dag was. En dan de activiteiten! De skeetkarting area werd goed bezocht door ouders met hun kinderen. Geconcentreerd probeerde de jeugd – al dan niet samen met mama of papa – het race parcours op het scherm zo snel mogelijk te rijden. Wie weet ontpopte zich hier de nieuwe Max?! De wielerkoers, met stoere rijders in Broekhuis-outfit, boften met het fantastische weer. En de deelnemers aan het karten? Richard: “Die waren bloedfanatiek, uiteraard op sportieve wijze.”

Open, eerlijk en persoonlijk
Hij kijkt terug op een geslaagde dag. “Bij Broekhuis onderscheiden we ons door altijd op zoek te gaan naar de oplossing, altijd open en eerlijk te zijn, met een persoonlijke benadering te werken en door altijd in de buurt te zijn. Tijdens zo’n jubileumfeest merk je dat de klant dit als plezierig ervaart en er ook is om óns te feliciteren met dit heuglijke feit.” Werknemers bij Broekhuis zijn er op in gesteld om klanten deskundig en snel te helpen. “Wij zijn allemaal goed en merk-specifiek opgeleid. Op elk van onze vestigingen en voor elk automerk werken collega’s met hun eigen specialisme en een schat aan ervaring. Bovendien kunnen we terugvallen op de organisatie als geheel, bijvoorbeeld als een storing wat lastiger te achterhalen is.”

Prettige werksfeer, hecht team
Voor de eigen medewerkers creëert Broekhuis graag een prettige werksfeer met fijne arbeidsvoorwaarden. “Wij bieden iedere collega kortingen op onderhoud aan de auto en op de aanschaf van een auto. Bovendien werken we samen in een hecht team, met ruimte voor ieders persoonlijkheid en inbreng”, vertelt Richard, “Zo doen we regelmatig een borreltje samen en organiseren we verrassende teamuitjes. En omdat we ons niet alleen willen voortbewegen in de auto, krijgen onze medewerkers korting op een sportabonnement. Het spreekt voor zich dat wij de mogelijkheid bieden tot het volgen van trainingen en opleidingen. We staan open voor enthousiaste nieuwe collega’s voor verschillende functies. Leuke bijkomstigheid: bij ons heb je na zeven maanden, uiteraard bij wederzijds enthousiasme, kans op een vast contract. Ik zou zeggen: op naar het honderdjarig jubileum van Broekhuis!”

Werken bij Broekhuis?

Kijk voor de vacatures op www.werkenbijbroekhuis.nu. Er is plek voor onder meer opgeleide autotechnici, verkoopadviseurs en klantgerichte service adviseurs. Interesse? Je bent ook welkom op locatie Zwaag voor een spontaan kennismakingsgesprek.