Op vrijdag 22 juni aanstaande luiden Het Wapen van Medemblik, Costas en Meijers 2.0 het begin van de zomer sprankelend in met een smakelijke Haringparty. Het hoofdingrediënt van de avond is de Hollandse Nieuwe. Gimmicks als verrassende amuses, jazzy loungemuziek en een stoere vaartocht met een Rapsody maken de beleving helemaal compleet!

Liefhebbers van vis en gezelligheid konden hun hart al een aantal jaren ophalen op de haringparty die Het Wapen van Medemblik organiseerde. Dit jaar dragen ook Portugees Specialiteiten Restaurant Costas en Restaurant Meijers 2.0 bij aan de zomerse happening op de kade in Medemblik. Na een jarenlange traditie wordt de party dit jaar nóg mooier en grootser dan voorgaande edities. ‘Aan de Oosterhaven creëren we een sfeervolle setting. Hier wordt de Hollandse Nieuwe geleverd door Gilles ter plekke schoongemaakt, die wij vergezeld van sublieme glaasjes Bols Corenwijn serveren’, vertelt Petra Fit enthousiast. Uiteraard worden er tevens mooie wijnen en lekkere koude biertjes geschonken die met muntjes verkrijgbaar zijn. ‘Natuurlijk mag ook sfeervolle muziek niet ontbreken! DJ Bjernd Schipper zorgt voor loungy sounds en zangeres Ivana voor jazzy achtergrondzang. Zo staat de haringparty garant voor het ultieme “vrijmibo gevoel” en biedt deze de perfecte gelegenheid om bij te praten met vrienden en bekenden.’

Vernieuwende koers

Naast de samenwerking van de bekende gezichten uit het Medemblikker horecalandschap, zijn er nog meer verrassende aspecten welke in de vernieuwende koers doorklinken. Zo kunnen bezoekers parkeren op de Vooroever in Medemblik waar hen een stoere vaartocht wacht. ‘Dit jaar is Rapsody Yachts voor het eerst van de partij als partner. Onze gasten worden met dit snelle, stijlvolle motorjacht van dit in Friesland gevestigde merk van hun parkeerplaats naar de party op de haven gevaren’, glundert Michel Meijer. Ook wie graag op comfortabele wijze wil worden thuisgebracht, wordt op zijn wenken bediend. ‘Onze goede bekende Peugeot Van Zwienen is op het evenement aanwezig met vier fonkelnieuwe modellen, waaronder de 3008 en de 5008 SUV. Binnen de Gemeente Medemblik brengt de valet service van dit toonaangevende autobedrijf de mensen na een mooie avond weer veilig naar huis.’

Netwerken in een culinaire omgeving

Ook voor bedrijven wordt de haringparty een feestje in stijl, waar netwerken gezellig is en waar zij hun zakelijke connecties binnen een culinaire omgeving kunnen ontmoeten. Petra: ‘Ons event biedt voor ondernemers op feestelijke en informele wijze de gelegenheid om hun bedrijf onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten en het Medemblikker publiek. Het sprankelende gebeuren leent zich natuurlijk bij uitstek om relaties uit te nodigen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om sponsorpakketten af te nemen. Deze zijn beschikbaar vanaf €150, – en worden aan bedrijven gefactureerd. Wie een sponsorpakket afneemt, profiteert van diverse aantrekkelijke extra’s zoals korting op munten.

U bent van harte welkom om op vrijdag 22 juni aanstaande haring te happen en de sfeer te proeven! Aanvang: vanaf 17.00 tot 21.00 uur (uitloop tot 23.00 uur) Locatie: kade Oosterhaven vanaf Costas richting Het Wapen en Meijers 2.0 (Bij slecht weer vindt de Haringparty plaats in Het Wapen van Medemblik.)

Wilt u een sponsorpakket afnemen? U kunt contact opnemen met: Petra Fit, petra@hotelmedemblik.nl

Bron: Westfriese Zaken