Door zich levenslang te blijven ontwikkelen, benutten werknemers optimaal hun talenten en daarmee mogelijkheden voor verdere groei. En dat is ook in het belang van de werkgever. Daarom biedt het Huis van het Werk het SLIM-programma aan. Gratis. Schrijf vandaag nog uw medewerkers in voor de cursus, die bestaat uit vier workshops, en geef uw bedrijf ook een ‘boost’ met SLIM-personeel.

In de huidige dynamische wereld is stilstaan geen optie. Werknemers die zich blijven ontplooien, behouden een voorsprong. Dit is ook goed voor de bedrijven waar ze werken. Daarin zit het belang van werkgevers om te blijven investeren in hun personeel. Werknemers die zich gewaardeerd voelen, zijn gelukkiger en gezonder en dus effectiever.

Ondernemers die hier geen aandacht besteden, lopen het risico dat medewerkers zich niet meer op hun plek voelen en wat anders gaan zoeken. Op hun beurt doen werknemers er goed aan zich te blijven ontwikkelen en te laten inspireren. Waar ligt mijn talent en kracht? Hoe ben ik van meerwaarde voor mijn werkgever? Haal ik wel alles uit mijzelf? Wat is momenteel mijn persoonlijke ambitie? Door te werken aan hun individuele ontwikkeling halen werknemers meer uit zichzelf en hun loopbaan.

SLIM staat voor Stimuleringsregeling, Leren en ontwikkelen In het MKB. Dankzij de SLIM-subsidie van het ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid – verkregen in samenwerking met Inholland Academy, Horizon College en STAN Partners – is het programma ‘maak je eigen ontwikkelplan’ gratis voor organisatie die als partner zijn aangesloten bij Huis van het Werk. Alleen dat voordeel is al genoeg reden om u vandaag nog aan te sluiten. Voordelen Het SLIM-programma bestaat uit vier boeiende workshops (één dagdeel per twee weken) waarin werknemers werken aan duurzame inzetbaarheid, leervermogen, loopbaan en persoonlijke groei. Het resultaat? Een zelf geschreven persoonlijk ontwikkelplan dat direct toepasbaar is in hun dagelijks werk. De voordelen van het SLIM-programma hebben zich in de praktijk al overtuigend bewezen. Werknemers komen vaak terug op de werkvloer met creatieve ideeën en een duidelijk doel voor ogen. Ze weten welke richting ze op willen en hoe dit ten goede kan komen aan het bedrijf. Voor werkgevers is dit de ideale kans om gemotiveerde werknemers aan zich te binden. Samengevat: het SLIM-trainingsprogramma is gratis voor werknemers van partners van Huis van het Werk. Elk bedrijf in de regio Noord-Holland Noord kan zich vandaag nog aansluiten. Werknemers nemen onder werktijd deel aan de vier workshops die eens per twee weken worden gegeven.

Doe mee!

De volgende reeks workshops begint 12 september, dus wacht niet langer en schrijf u vandaag nog in. Het SLIM-programma is exclusief beschikbaar voor partners van Huis van het Werk. Partners profiteren van talloze gratis evenementen en kennissessies. Het lidmaatschap biedt voordelen voor zowel werkgevers als werknemers, omdat ze meteen deel uitmaken van het uitgebreide netwerk van Huis van het Werk. Bij Stichting Huis van het Werk zijn ruim 70 organisaties aangesloten. Samen goed voor ruim 40.000 arbeidsplaatsen in Noord-Holland Noord. Meedoen aan levenslang leren? Sluit u aan via: www.huisvanhetwerk.nl. Op de website vindt u ook alle benodigde informatie en kunt u zich direct inschrijven.

huisvanhetwerk.nl