We nodigen je graag uit voor een bijeenkomst die volledig in het teken staat van het boeiende onderwerp: “De Impact van Kunstmatige Intelligentie op de Werkvloer”.

Directieleden en HR-professionals spelen een essentiële rol in het begrijpen en omarmen van de veranderingen die kunstmatige intelligentie met zich meebrengt. Deze bijeenkomst biedt de kans om meer inzicht te krijgen in hoe AI de manier waarop we werken transformeert en welke mogelijkheden dit biedt voor de dagelijkse taken.

De bijeenkomst biedt een uitgelezen kans om kennis en ervaringen uit te wisselen met andere HR-medewerkers, directieleden en experts op het gebied van AI. We moedigen jullie aan om vragen te stellen, in discussie te gaan en ideeën te delen.

Topspreker Richard van Hooijdonk

Als futurist, keynotespreker en trendwatcher is Richard van Hooijdonk een autoriteit op het gebied van opkomst van nieuwe technologieën. Hij heeft meerdere chip-implantaten, omdat hij de toekomst ook zelf wil beleven. Zijn inspiratie sessies zijn door meer dan 550.000 mensen bijgewoond en daarnaast is hij een regelmatige gast bij televisie- en radioprogramma’s. Met zijn internationale researchteam onderzoekt hij trends op het gebied van kunstmatige intelligentie. Deze technologieën zorgen voor baanbrekende mogelijkheden, maar ook voor uitdagingen en bedreigingen voor mensen, bedrijven en overheden.

Naast Richard van Hooijdonk komen er diverse sprekers op het gebied van Kunstmatige Intelligentie op de werkvloer. We hebben een interessant programma samengesteld en verwelkomen je graag op donderdag 12 oktober van 13.15 – 16:15 uur. Aansluitend is er een borrel.

Aanmelden

Partners van Huis van het Werk bestellen hun ticket kosteloos met de promotiecode. Ben je nog geen partner, maar wel geïnteresseerd in dit strategisch event? Koop dan een ticket en kom gezellig de sfeer proeven.

Meld je aan op: huisvanhetwerk.nl/agenda