COVID-19 overviel iedereen in maart 2020, iedereen kwam thuis te zitten en dat vroeg nog al wat van de WiFi in huis, alle kinderen met hun eigen laptop of Chromebook, telefoons, en de ouders mochten ook nog thuis werken. in veel gevallen bleek de WiFi verre van afdoende, en stja waar ga je dan heen, of bestel je spullen, ga jezelf pionieren of laat je de handige buurjongen er nog maar een extra apparaat tussen zetten via de mediamarkt.

Wat velen niet weten dat je dit ook door een bedrijf kan laten oplossen. deze meten eerst waar de behoefte voor WiFi is op de plekken waar de klant het wil en zo komen ze tot een gedegen plan, hierin worden ook de stoorzenders meegenomen van zowel binnen als buiten af en heeft u binnen een halve dag tot een dag perfecte WiFi waar u dat ook wilt. Vaak wordt deze stap niet gezet want het zal wel heel erg ‘’duur’’ zijn.

Bij de MIEGROUP hebben wij specialisten die bij u vrijblijvend komen meten en hiervoor een advies maken, en de apparatuur die wij toepassen hebben wij op instap niveau tot volledig professioneel, dus in de basis is het niet zo ‘’duur’’ als dat u denkt. en wat levert het u op: een blij gezin, geen kinderen die in huilen uitbarsten omdat snapchat niet update of omdat Fortnite niet gespeeld kan worden. eigenlijk in de basis levert het u een onbezorgd leven op.

De volgende klanten gingen u voor:

Autobedrijf Kragting te Wervershoof

Nu de prachtige woning in Wervershoof na de brand in 2013 in het bezit is van de familie Kragting, en deze helemaal gerenoveerd is, liepen Richard en Monique tegen hetzelfde probleem aan. “de dekking is niet optimaal. Maar als er wel dekking is, is het traag”.

De MIEGROUP is vrijblijvend langs gekomen om een meting uit te voeren en daarbij rekening te houden met de plaatsing van de access points. Samen zijn zij tot de conclusie gekomen dat strakke witte access points het beste past in combinatie met de stijl van het authentieke maar toch moderne huis.

Na deze aanpassing is het mogelijk om overal ‘online’ te zijn. Van PlayStation tot telefoon, en van Sonos tot televisie. Alles werkt zoals de familie voor ogen heeft gehad.

Café / Bistro Van Rooijen

Aan mensen uit Wervershoof en omstreken hoeven we niet uit te leggen wat Van Rooijen is. Het café op de hoek in Wervershoof ging sluiten, kreeg een andere eigenaar en andere naam, maar is recentelijk overgenomen door de eigenaren van de Quicksilver Bar én heeft de oude naam weer terug. Peter Dekker, mede-eigenaar, vertelt: “We konden wel 100 namen verzinnen voor het café, maar de oude naam leek ons het beste. We vroegen het aan de oud-eigenaar en die vond het een eer als we het weer Van Rooijen zouden noemen.”

Samen met zijn compagnon Alex Lindeboom heeft Peter het café grondig verbouwd. Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn ze standaard geopend. Naast de besloten en openbare feesten die op het programma staan kun je bij Van Rooijen ook terecht voor een lekker hapje eten.

Na een succesvolle start kwam COVID-19 om ‘De Hoek’ en bleef het stil. Voor een nieuwe horeca onderneming is dit uiteraard extra zuur. Zeker wanneer evenementen zoals de jaarlijkse kermis ook nog geannuleerd worden is een nieuw strijdplan essentieel.

Door de versoepeling van de maatregelen, mocht het terras weer open, rekening houdend met de 1,5 meter regel. Gelukkig voor het café konden zij een groot buiten terras creëren op het plein, voor het voormalig gemeentehuis te Wervershoof.

Om dit terras goed te bedienen is een dekkend WiFi netwerk natuurlijk een must-have anno 2020. Hier heeft de MIEGROUP dan ook hun talent laten zien, meedenken met de eindklant om samen tot een werkende oplossing te komen. Er is een uitstekende verbinding gemaakt doormiddel van de plaatsing van outdoor access points van het merk TP-Link (Business Edition). De MIEGROUP hanteert dit merk naast het merk Ruckus om voor elke klant de juiste oplossing te bieden. Door de plaatsing van slechts 2 buiten access points is er een betaalbare en prima dekking over het hele plein, die zelfs tot aan collega ondernemers aan de overkant van het plein (ongeveer 100 meter) toe reikt! Hiermee kunnen klanten overal zorgvuldig, veilig (online) en vlot geholpen worden zowel binnen als buiten.

Peter vertelt verder: “De jongens van MIEGROUP hebben knetterhard gewerkt. Het was nog wel een gedoe, want dit is een oud gebouw. Er moesten kabels over het plafond heen getrokken worden en dat was best stoffig. Maar alles is allemaal netjes opgelost. Voor bedrijven is MIEGROUP ideaal!”

www.miegroup.nl