De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om scholieren en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren een kijkje in de keuken te geven.

Hoe werkt het?

Hebt u een bedrijf of organisatie in Westfriesland en komt u graag in contact met talenten die er op korte of langere termijn klaar voor zijn om aan het werk te gaan? Of ontvangt u graag scholieren, buren, familie of nieuwe klanten? Doet u mee, dan stelt u (al dan niet samen met de KBBBD) een boeiend programma op. U bepaalt wat u op deze dag(en) wilt laten zien. Van een uurtje open (presentatie, rondleiding en/of speeddate) tot de hele dag een inloop.

“Via de website www.kbbbd.nl kunnen bedrijven zich met hun eigen profiel en programma registreren. Bezoekers schrijven zich ook via deze site in voor een bezoek aan een of meerdere bedrijven. Het deelnemende bedrijf ontvangt een bericht zodra een inwoner zich heeft ingeschreven voor een bezoek aan dat bedrijf. Wij zorgen dus voor de administratieve afhandeling en het enthousiasmeren van bezoekers. Het bedrijf hoeft alleen de deuren te openen en zijn eigen kanalen te gebruiken voor promotie. Samen maken wij er een succesvolle KBBBD van,” aldus projectleider Ronald Koenen.

Ook meedoen en de deuren in de week van 7 t/m 12 oktober 2019 openen? Ga naar www.kbbbd.nl en meld je aan! Of neem contact op met Ronald Koenen, projectleider: 06-81410608.

Deen supermarkten

Deelnemer van het eerste uur is supermarktketen Deen. Een bedrijf waar de in- en doorstroom van medewerkers een belangrijk onderdeel is. Hoofd P&O Simon Butter licht zijn deelname aan de KBBBD toe: “Velen van u zullen ons wel kennen van een bezoek aan een van onze supermarkten. Maar wat weinigen weten is dat op Hoorn’80 dagelijks zo’n 800 medewerkers er voor zorgen dat de producten op het juiste moment in de schappen ligt. Wij doen graag mee met de Kom Binnen bij Bedrijven Dagen om ook eens een kijkje achter de schermen te geven. Wij komen op deze toegankelijke, laagdrempelige manier graag in contact met nieuw talent. Het zou mooi zijn als veel Westfriese bedrijven dit ook doen!”