HOORN – Op dinsdag 5 april vindt er, bij Inloophuis Pisa aan de Draafsingel 59 in Hoorn, een bijeenkomst plaats met als thema ‘Ondernemer en ziek zijn’. Deze bijeenkomst duurt van 19.30 tot 2130 uur. De begeleiding van deze interessante bijeenkomst is in handen van ervaringsdeskundige Gerda Venema en Annelies Bart. Zij organiseerden al eerder een soortgelijke bijeenkomst die door de deelnemers als zeer waardevol is ervaren. Sterker nog, deze groep komt nog altijd met regelmaat bijeen.

Er zijn veel onderwerpen die Gerda en Annelies aan de orde laten komen in deze interactieve samenkomst. Zo denken zij bijvoorbeeld dat er nog steeds veel ondernemers –uit angst- niet over dit onderwerp praten. Het stil te houden. En wat gebeurt er als je ziek wordt en je hebt geen arbeidsongeschiktheidsverzekering, zoals zoveel ondernemers? Wat dan? Wat zijn jouw ervaringen? Waar liep/loop je tegen aan en waar zou je hulp bij willen hebben?

Ervaringen
Gerda: ‘Een ondernemer vertelde over zijn ervaringen toen zijn vrouw ziek was. Het speelt enige jaren geleden en gelukkig wordt er tegenwoordig al anders mee omgegaan. Maar het verhaal was schokkend. Zijn omzet daalde met 30%. Hij kreeg letterlijk bijna geen opdrachten meer.’ Annelies: ‘Wij willen jouw en onze stem laten horen, een lans breken en/of een platform bieden, bij voorkeur in samenwerking met bestaande organisaties. Daarom organiseren wij, in samenwerking met Inloophuis Pisa een gratis bijeenkomst, waarvoor we ondernemers uitnodigen om hierover met ons te komen praten. Jouw verhaal te delen.’

Aanmelden
Ben of ken jij zo’n ondernemer? Meld je aan of stuur dit door! Aanmelden kan via info@trans4mate.nl (Gerda Venema) en/of Annelies Bart: annelies.bart@projectfactor.nl.