De intocht van Sinterklaas is voor kinderen en families één van de hoogtepunten van het jaar. Het feest rond de aankomst van de Goedheiligman kent ook een maatschappelijk belang. Daarom is Kinderopvang Berend Botje als sponsor nauw betrokken bij deze feestelijke aangelegenheid.

Joost Baljé van Berend Botje steekt van wal: “We ondersteunen al jaren de Sintintocht in Hoorn en iedere keer wordt het nog mooier, beter en gezelliger. Ook deze editie wordt het weer een bijzonder mooi feest met een speciaal tintje.” Kinderopvang Berend Botje bestaat al meer dan 32 jaar en is voornamelijk Westfries georiënteerd, hoewel het bedrijf inmiddels ook locaties heeft op andere plaatsen in Noord Holland. De 70 kinderopvanglocaties zijn vooral gesitueerd in de Westfriese dorpskernen omdat dat de basis is voor veel scholen en kinderen. Joost vertelt: “We zijn als organisatie zeer sociaal en lokaal betrokken bij de mensen. Eén van onze kernwaarden is plezier en dat is precies waar de jaarlijkse Sintintocht voor staat. Sinterklaas en zijn pieten zorgen voor een glimlach op de gezichten van jong en oud. Hij brengt men sen samen en iedereen mag meegenieten van zijn feestelijke aankomst. We willen dit sociale aspect behouden voor de toe komst en daarom zullen wij de intocht blijven ondersteunen.”

Berend Botje plein

Joost vertelt verder: “Ook dit jaar kent de intocht van Sinterklaas weer een feestelijk programma. De Goedheiligman komt met zijn pieten aan op zaterdag 18 november in de haven van Hoorn. Daarna zal hij op zijn paard de weg vervolgen naar het plein De Roode Steen, dat dit jaar voor het eerst wordt omgedoopt tot het Berend Botje plein. Hier worden Sint en zijn pieten welkom geheten door de kinderburgemeester en zijn er veel gezellige activiteiten voor alle bezoekers zoals muziek optredens en schminken. De tocht gaat verder door de binnenstad van Hoorn en eindigt bij de Noorderkerk. Het evenement brengt veel levendigheid en gezelligheid naar de binnenstad en omdat Berend Botje heel actief en sociaal betrokken is, maken we hier als sponsor graag onderdeel van uit”, besluit Joost.

Wil je ook werken in een organisatie waar plezier en kwaliteit voor op staat? En wil je bijdragen aan de
ontwikkeling van kinderen en tegelijkertijd werken aan je eigen ontwikkeling? Bekijk dan alle vacatures op
werkenbijberendbotje.nl.