Donderdag 27 augustus was het dan zover, Jong HOC organiseerde een bedrijfsbezoek bij De Eekhoorn Dutch Furniture. Binnen Jong HOC is er begin van het jaar een verdeling gemaakt aangaande de verantwoordelijkheden per lid. Daisy Karssen kreeg, net als voorgaand jaar, de eervolle taak een bedrijfsbezoek te organiseren.

Dit jaar was de wens groot om het nieuwe Experience Center van De Eekhoorn Dutch Furniture van binnen te bekijken. De “lockdown” zorgde ervoor dat vele evenementen niet zijn doorgegaan. De behoefte om elkaar weer te zien binnen (Jong) HOC werd steeds groter na een paar maanden van afwezigheid van deze contacten. Gelukkig kwam er een positieve reactie van Commercieel Directeur Jos de Smit en een datum was snel geprikt.

Door de huidige situatie omtrent COVID-19 heeft Jong HOC/HOC wel moeten beslissen maximaal 80 aanmeldingen te accepteren. Zo konden de richtlijnen van het RIVM omtrent afstand houden goed nageleefd worden.

Iedereen kwam vol enthousiasme binnen op deze fantastische locatie. Bij binnenkomst liepen de deelnemers via een deel van het Experience Center door tot aan de bar en presentatieruimte. De beleving was al top op het moment dat Jos de Smit en Emma Berkhout de presentatie gingen starten, waarbij merkbaar was dat het ambitieniveau hoog is. Wat al bereikt is maar vooral hoe ze verder gaan groeien online en internationaal kwam hierin goed naar voren. Het is een bedrijf om trots op te zijn in West-Friesland.

Na de presentatie kreeg iedereen in kleine groepjes een rondleiding door de rest van het Experience Center, magazijn en kantoor. Bij vertrek ontving elke deelnemer een duurzaam bedankje in de vorm van een boompje. Hierbij kreeg iedereen ook persoonlijk 10 entree kaarten om het Experience Center nog een keer te bezoeken of weg te geven aan familie of vrienden. In de maand september is namelijk de officiële opening voor particulieren met een entreekaart.

Voor ons was het fijn om te horen dat het goed geregeld was en dat de organisatie van het bedrijfsbezoek gewaardeerd werd. Wij kijken terug op een geslaagde dag. Nagenoeg iedereen die aangemeld was is aanwezig geweest. Mooi om te zien dat iedereen het fijn vond om elkaar weer te zien bij dit mooie evenement bij een prachtig bedrijf. De Eekhoorn wordt bedankt voor jullie gastvrijheid en deze inspirerende middag!