De redactie van Westfriese Zaken selecteert iedere dinsdag een interessante, leuke of handige zakelijke app voor jou. Deze week: NieuweWetten.

Als ondernemer wil je natuurlijk tijdig weten welke wetten, die voor jou van toepassing zijn, veranderen. De app NieuweWetten attendeert je op nieuwe regels en wetswijzigingen. Het handige van de app is dat je zelf onderwerpen kunt selecteren die voor jouw bedrijf relevant zijn. Zo kun je bijvoorbeeld op de hoogte worden gehouden van nieuwe regels omtrent belastingzaken, personeel of verkoop. Deze handige app geeft je een melding op maat.  

Door één of meerdere relevante onderwerpen ‘aan’ te zetten, word je automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwe regels en wetswijzigingen. Daarnaast kun je ook aangeven wanneer je de meldingen wilt ontvangen. Kies 3 maanden, 1 maand, 1 week van tevoren en/of op de ingangsdatum van de wetswijzigingen. De wetswijzigingen en nieuwe regels kun je ook meteen in je agenda plaatsen en doorlinken via Facebook, Twitter, LinkedIn en e-mail.

App: NieuweWetten
Prijs: Gratis
Geschikt voor: iOS en Android
Taal: Nederlands
Ontwikkelaar: Rijksoverheid