ZWAAG – Uitzendbureau BaanBereik is aanstaande zondag te zien op tv! Het RTL-programma LifestyleXperience heeft voor een item over de uitzendbranche opnames gemaakt bij het uitzendbureau in Zwaag.

In het programma staat de flexibiliteit van de uitzendbranche centraal ‘Werkgevers hebben steeds meer behoefte aan een flexibiliteit: Een tijdelijk project of het inhuren van de juiste specialist? Op dit moment is er veel behoefte aan een flexibele schil van goede, gekwalificeerde werknemers. Ook is de werving en selectie uitbesteden op dit moment in onze branche erg belangrijk. Bedrijven krijgen vaak  veel reacties op vacatures en vinden het moeilijk om de juiste kandidaat voor hun bedrijf te vinden. Wij zijn hier in gespecialiseerd,’ aldus Mona Roorda van BaanBereik.

Fit en vitaal
Waarom RTL heeft gekozen om juist bij BaanBereik met de camera langs te komen? Het Zwaagse uitzendbureau richt zich op fit en vitaal. Zo organiseren zij  bootcamps, onder leiding van topsportster Esther Schouten, voor uitzendkrachten, klanten en andere liefhebbers. Daarnaast heeft Baanbereik een interessante samenwerking met het bedrijf Gezond Sapjes. ‘Dit is vernieuwend en goed’, meent de producent van het programma volgens het persbericht van het uitzendbureau.

Uitzending
De uitzending van LifestyleXperience is op zondag 8 juni om 14.20 op RTL 4. De herhaling is op zaterdag 14 juni om 15.10 op RTL 5.