ENKHUIZEN – Afgelopen week nam Bob Legro, Global Research Director van INCOTEC, tijdens het European Business Award’s gala-evenement in Athene een prestigieuze prijs in ontvangst. INCOTEC ontving namelijk de 2013/2014 ‘Ruban d’Honneur’ award, welke INCOTEC erkent als één van de tien beste Europese ondernemingen met een omzet van tussen de € 26 en € 150 m.

Er waren meer dan 17.000 deelnemers vanuit 31 verschillende landen. ‘Het is een hele eer om deze prijs te ontvangen en uit zo’n groot aantal bedrijven vanuit heel Europa te worden geselecteerd. We hebben de afgelopen 10 jaar hard gewerkt aan het op de markt brengen van nieuwe innovatieve producten op het gebied van zaadverbetering. Deze prijs zien we als erkenning voor al onze inspanningen’,  aldus Bob Legro.

European Business Awards
De European Business Awards is een onafhankelijk awards-programma opgezet om excellentie, ondernemerschap en innovatie in het Europese bedrijfsleven te erkennen en aan te moedigen, in lijn met de brede doelstellingen van de Europese Unie en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven in alle Europese staten. De leidende principes van de Awards zijn Innovatie, Ethiek en Financieel succes.