HOORN – Barbara Aalpol, van trainingsbureau Balance Your Work, geeft op donderdagavond 15 mei een workshop Assertief communiceren. Hoe zeg je vriendelijk en krachtig ‘nee’ op je werk? En hoe maak je duidelijk dat je iets wel of juist niet wil? In de praktische workshop leer je voor jezelf opkomen!

In de workshop worden gesprekstechnieken geoefend en leer je invloed op de indeling van je eigenwerktijd uit te oefenen. Door prioriteiten aan te brengen, kan je op het goede moment aangeven wat je wil, maar ook wat je niet wilt. Als je duidelijker jouw grenzen, werk je effectiever en met meer plezier. ‘Vaak worden agressief en assertief communiceren door elkaar gehaald. Als je  ‘ik wil’ zegt, maak je op een goede manier kenbaar wat je wensen zijn. Pas als je eist dat het moet gaan zoals jij wilt is er sprake van agressie,’ aldus Barbara.

De workshop wordt gehouden in het sfeervolle Grand café Turf in Hoorn. Onder het genot van een kopje koffie of thee leer je jouw wensen op een goede manier naar voren te brengen. Kijk voor meer informatie op de website.

Kijk voor andere evenementen ook eens op onze evenementenpagina.