HOORN – ‘Lions Request heeft tot nu toe al € 4500,- opgebracht,’ aldus Martin Jager, lid van het Lions Request organisatiecomité. Gistermiddag om 17.00 uur startte de actie Lions Request op het populairste plein van de Hoornse binnenstad, de Roode Steen. Het prachtige weer en de gevulde terrassen zorgden voor een gezellige sfeer. Lions Request duurt nog tot en met zondag.

Na het succes van vorig jaar organiseren Lionsclub Hoorn West-Friesland en Radio Hoorn ook dit jaar Lions Request. Tot en met zondag 25 mei staat er op de Roode Steen een Glazen Huis. Hier kunnen particulieren, tegen een zelf te bepalen bedrag, hun favoriete plaat aanvragen. Dit bedrag komt volledig ten goede aan het goede doel. Naast particulieren kunnen ook bedrijven een steentje bijdragen. Deze kunnen zendtijd reserveren of reclameboodschappen laten uitzenden.

Jeugdsportfonds
Dit jaar komt de opbrengst ten goede aan het Jeugsportfonds. Dit fonds zorgt ervoor dat kinderen, waarvan de ouders niet beschikken over de benodigde financiële middelen, toch lid worden van een sportvereniging en kennis maken met het belang van sport.

Het beloven hoe dan ook weer bijzondere dagen te worden op de Roode Steen. Vorig jaar zorgde het huis niet alleen voor een hoop gezelligheid, maar ook voor een groot samenhorigheidsgevoel en een fantastische opbrengst!