Genieten van smaakvolle gerechten gecombineerd met mooie wijnen verbindt mensen al eeuwen met elkaar. Zowel privé als zakelijk. Samen eten, is immers samen delen.

Eten en drinken brengt veel gezelligheid met zich mee. Eten is een stukje intimiteit; of het nu ontbijt, lunch of diner betreft. Wanneer je samen eet kun je de dag doorspreken, tijd nemen om te vragen hoe het met de ander gaat of even heerlijk samen lachen. Daarnaast is het inspirerend om over eten te praten. Het schept een band. Wijn is ook altijd een goed idee en maakt iedere maaltijd compleet. Bovendien zijn wijnen altijd geslaagde cadeaus, geven deze feestelijke momenten het ultieme stukje cachet en laat een glas wijn je op sommige momenten ook even helemaal tot rust komen.

We worden ons steeds bewuster van hetgeen we eten en drinken. Horeca en groothandels spelen hier steeds meer op in met storytelling over de herkomst van food & drinks. De december maand is het moment bij uitstek om hier bij stil te staan. In Westfriese Zaken editie 7 geven we in de breedste zin van het woord aandacht aan deze smakelijke trend.

Heb je nieuws over het thema ‘Food en Wine’ en wil je hier graag promotie aan geven? Zoals bijvoorbeeld met een advertentie of advertorial/artikel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij horen het graag!

media@indrukmakers.nl
0229-206466