De wereld om ons heen verandert snel, er wordt meer online besteld en Herling Strijdhorst merkt dat natuurlijk ook. Aan het woord is Joke Herling, eigenaar van Herling Strijdhorst. Herling Strijdhorst is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het bezorgen van alles wat door de brievenbus past. Dat kunnen geadresseerde poststukken zijn, maar ook huis-aan-huis-folders en weekkranten. Tot nu toe was dit haar corebusiness maar de vraag van veel klanten om ook pakketten te gaan bezorgen nam steeds meer toe.

Een voor de hand liggende stap en vanaf deze zomer dus eindelijk waarheid. Samen met Sandd2me kan Herling Strijdhorst vanaf nu pakketbezorging aanbieden door heel Nederland. Sandd2me is nieuw in de markt van pakketbezorging en biedt een fullservicepakket aan diensten aan. De klant kan hierbij kiezen uit sameday- en nextdaydelivery. Vanuit de filosofie ‘Herling Strijdhorst bezorgt anywhere anytime’, is dit een toevoeging aan de dienstverlening die een logische stap is voor haar bedrijf.

Samen in één pand

Om de efficiency te bevorderen heeft Joke Herling ervoor gekozen om al haar activiteiten samen te brengen te brengen onder één dak. Een deel van de activiteiten vond nog plaats vanaf de Oude Veiling, maar vanaf augustus is alles gecentraliseerd aan de Oostergouw 7 te Zwaag. Dit heeft direct geleid tot betere communicatie. Van belang is dat nu ook pakketbezorging is toegevoegd aan het produktportfolio.

Waarin onderscheidt Sandd2me zich?

Sandd2me biedt haar klanten meer controle en invloed op de bezorging. Extra voorzichtig vervoeren, verpakkingsloos bezorgen, een leeftijdscheck aan de deur, de nieuwe pakketdienst van Sandd biedt meer opties dan wie dan ook. Met Sandd2me verstuur je pakketten zoals jij dat wilt. Passend bij je merk én de wensen van de ontvanger. Daarnaast communiceren we vanuit jouw bedrijfsnaam. Zo brengen we je bedrijf, zoals bijvoorbeeld een webshop, nog dichter bij de consument. Het is bijna alsof je zelf aanbelt. Ook biedt Sandd2me voor de geadresseerde als service de mogelijkheid tot last minute aanpassingen in tijd en plaats.

Meer weten?

Wil je weten wat Herling Strijdhorst voor jouw bedrijf kan betekenen? Je bent altijd welkom om langs te komen. Bel of mail met Daan Switser, daan@hsbezorging.nl, M. 0620498765