HEM – Op zondag 18 mei organiseert Business Club Venhuizen wederom een Open Dag op het bedrijventerrein Zuiderkogge in Hem. Van 11.00 tot 17.00 uur laten zo’n 45 bedrijven zien wat Drechterland allemaal in huis heeft. ‘We mogen best trots zijn op de bedrijven in onze eigen gemeente. We mogen ons laten zien en hiervoor is een Open Dag bij uitstek geschikt’, schrijft de organisatie.

In 2009 werd er al eerder een Open Dag voor de bedrijven georganiseerd. De opzet was iets kleiner, maar zeker succesvol. Dit jaar pakt Business Club Venhuizen in samenwerking met Gemeente Drechterland het iets groter aan. ‘De organisatie wil tijdens de Open Dag inwoners, relaties, collega’s et cetera laten zien wat er in onze regio te vinden is qua bedrijvigheid’, aldus de organisatie. Naast de 45 bedrijven die zich laten zien, zijn er diverse demonstraties. Zoals bijvoorbeeld optredens van muziekkorpsen Ons Genoegen uit Wijdenes en MVV uit Venhuizen. Ook de vrijwillige brandweer geeft een demonstratie en voor kinderen is er van alles te doen, zo is er onder andere een springkussen aanwezig.

Bij het Venhuis vind je het startpunt en de infobalie. Hier zijn plattegronden verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina: ‘Promotiedag Bedrijven Drechterland’.