ZWAAG – Na een succesvolle eerste editie in 2013 met meer dan 2000 enthousiaste bezoekers, opent Toyota Botman aankomende zondag opnieuw haar deuren voor het Lifestyle Event Hoorn. 16 ondernemers uit de regio presenteren in een bijzondere setting de mooiste, nieuwste, slimste, beste en lekkerste producten.

‘Ik ben altijd op zoek naar nieuwe en andere manieren om ons bedrijf te profileren. Op een gegeven moment raakte ik in gesprek met een andere partij en vertelde mijn idee voor een Hoorns Lifestyle Event. Ik ging op zoek naar ondernemers die ik warm kon maken om mee te doen aan het evenement. Vorig jaar hebben we het voor de eerste keer georganiseerd en werden met z’n allen overvallen door het enorme succes’, vertelt Sjaak Botman trots.

De eerste editie van het inspiratie-evenement heeft menig bezoeker aangenaam verrast. “Wat een goede sfeer”, “een werkplaats als keuken, briljant!” en vele andere positieve reacties. ‘Het tweede Lifestyle Event Hoorn vindt wederom plaats in en rondom het pand van Toyota Botman in Zwaag. Zo wordt de werkplaats geheel omgebouwd en ook de twee showrooms worden getransformeerd, zodat menig bezoeker geïnspireerd raakt.’