Met persoonlijke zorg en aandacht voorzien wij jullie vakmensen van de juiste werkkleding, schoenen en accessoires. Uiteraard met je bedrijfslogo erop. Maar wat kies je? Borduren of bedrukken? Een kwestie van smaak. Alle soorten kleding, schoenen, accessoires en beschermingsmiddelen presenteren we in onze winkel op De Corantijn in Zwaag. Kom gerust langs voor advies passend bij jullie werkzaamheden. Wij weten wat je nodig hebt.

We helpen je kiezen

De tijd van de blauwe overall is voorbij. Onze kleding is gemaakt van goed materiaal en heeft een moderne en comfortabele pasvorm. Alles voor de beste kwaliteit. Zowel in kleding als het druk- en borduurwerk. Want dat doen we gewoon in huis. Onze dames van de borduurstudio werken met grote aandacht en precisie. Zo knippen zij zelfs de kleinste verbindingsdraadjes weg. Het moet er natuurlijk wel netjes en professioneel uitzien.

Foliedrukken, transfers en borduren

Door foliedrukken brengen we logo’s aan op werkkleding. Dat is handig bij kleine oplages. Voor grote oplages en nabestellingen werken we met transfers. Die leggen we dan hier op voorraad. Zodra jij weer wat nieuws nodig hebt kunnen wij snel leveren. Naast foliedrukken is het ook mogelijk om werkkleding te voorzien van een geborduurd logo. We hebben drie professionele borduurmachines staan waarmee we snel hoogwaardige logo’s kunnen borduren. En daar zijn we natuurlijk super trots op.

Bestellen vanuit huis

Werken jullie met kledingbudgetten? Dan kun je gebruik maken van een eigen klantportaal. Dit kledingbestelsysteem geeft je inzicht in de status van lopende orders en verbruik van budgetten. Werknemers kunnen eenvoudig vanuit huis geselecteerde werkkleding, schoenen en accessoires bestellen. Wij zorgen vervolgens dat het goed voor elkaar en snel geregeld is. Zo kun jij doen waar je goed in bent.

www.technofashion.nl