REGIO – Op woensdag 11 juni organiseren Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland, Startwijzer en de Hoornse Ondernemers Compagnie wederom een masterclass. Dit jaar organiseren deze drie partijen in totaal vier masterclasses voor startende en jong gestarte ondernemers.

Met de masterclasses willen de organisatoren ondernemers met elkaar in contact brengen, verbazen, uitdagen en activeren onder het mom ‘Samen sterker ondernemen’.  In de masterclass word je op inspirerende en praktijkgerichte wijze meegenomen in de uitdagingen waar je als ondernemer voor komt te staan. Tijdens elke bijeenkomst is er een top gastspreker aanwezig.

Eerste masterclass enorm succes
Op 25 maart vond de eerste masterclass plaats. Gastspreekster Annemarie van Gaal inspireerde de ondernemers om out-of-the-box en in het belang van de afnemer te denken. De bijeenkomst was een enorm succes en kende een opkomst van maar liefst 150 ondernemers.

Gastspreker Arko van Brakel
Tijdens de tweede masterclass  op 11 juni is Arko van Brakel gastspreker. Op inspirerende wijze vertelt hij over de hoogtepunten van zijn carrière. Zoals bijvoorbeeld zijn bedrijf EuroNet Internet, de eerste commerciële internetprodiver van Nederland. Maar hij vertelt ook over zijn mislukkingen, zoals de onderneming Jamby (een conceptuele voorloper van YouTube), welke een enorm fiasco werd.

Je kunt leren van zijn tips, adviezen en persoonlijke ervaringen. Ook in deze masterclass staat van én met elkaar leren centraal. De organisatie probeert de avond zo interactief mogelijk te maken, waarbij direct de koppeling wordt gemaakt tussen on- en offline marketing.

Netwerkborrel
De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel. Tijdens deze borrel kun je collega-starters uit de regio ontmoeten en met elkaar kennis en ervaring uitwisselen. Aanmelden kan via de website van Startwijzer. Kijk hier ook voor meer informatie en het programma.

Kijk voor meer evenementen ook eens op onze evenementenpagina. Heb je zelf een suggestie voor een evenement? Laat het ons weten via info@westfriesezaken.nl.