REGIO – Speciaal voor zowel familie- als niet-familieleden in een bestuurs- of managementfunctie in het familiebedrijf, organiseert BDO op woensdag 16 maart een Masterclass Familiebedrijven. Thema’s als harmonie, continuïteit op de lange termijn, financiële onafhankelijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden voor familieleden komen aan bod.

Hij ontbreekt in bijna geen enkel familiebedrijf: de muur met foto’s die de historie van een onderneming in beeld brengt. BDO heeft zich door die fotomuur laten inspireren tot de ontwikkeling van een speciale familiebedrijvenmonitor waarmee  familiebedrijven én haar behoeften in kaart worden gebracht. De monitor gaat niet alleen in op traditionele onderwerpen, zoals opvolging en mogelijke conflicten. Ook thema’s zoals bedrijfsstrategie, estate planning en beloningsregelingen komen aan bod.

Voorafgaand aan de Masterclass wordt een inventarisatie gemaakt van de thema’s uit het model die u vooral van belang acht voor uw organisatie. Aan deze onderwerpen wordt door specialisten aandacht besteed tijdens de Masterclass. De sessie zal geleid worden door Joost Vat, partner bij BDO Management Consultants – BDO Familiebedrijven.

Doelgroep
De Masterclass is bedoeld voor leden van het management, de directie, Raad van Commissarissen, Raad van Advies of Stichting Administratiekantoor binnen een familiebedrijf, met of zonder familiebanden met de aandeelhouders.

Programma
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Presentatie Joost Vat / familiebedrijven(-monitor)
16.30 uur Interactieve sessie rondom familiebedrijvenmonitor
18.00 uur Afsluiting met borrel

Meer informatie en aanmelding
U kunt zich kosteloos aanmelden via www.evenementenbdo.nl/masterclass. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dorothé Hes in Wognum (0229 – 259 700 / dorothe.hes@bdo.nl) of met Sylvia Ceelie in Alkmaar (072 – 518 3000 / sylvia.ceelie@bdo.nl) ). Uit ervaring weet BDO dat deze Masterclass snel vol zit, voorkom dus teleurstellingen en wees er tijdig bij.