HOORN – Juist voor startende ondernemers is het verhogen van de omzet van groot belang. Hoe bereik je dat? Wat is het geheim van commercieel succes? Als u een antwoord wilt op deze en andere ondernemersvragen, mag u onze masterclass op dinsdag 9 december 2014 zeker niet missen. Tijdens deze speciale bijeenkomst, waarvoor wij u van harte uitnodigen, voorziet de befaamde bedrijfsverbeteraar Wessel Berkman u graag van slimme, omzetverhogende tips. Deze masterclass is bedoeld voor (pre)starters en wordt u aangeboden door Rabobank West-Friesland, in samenwerking met Startwijzer en de Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC). Samen geven zij gemotiveerde starters graag een extra steuntje in de rug. Laat u dus vooral inspireren door gastspreker Wessel Berkman en incasseer zijn winstgevende adviezen!

‘Word en blijf de baas over je eigen omzet’ is de derde in de reeks masterclasses ‘Ondernemen 3.0’ die Startwijzer in 2014 organiseert. Het doel: startende ondernemers verbinden, verbazen, uitdagen én voorzien van nuttige informatie en tips. Eerder moedigde Annemarie van Gaal starters aan om out-of-the-box en in het belang van de afnemer te denken en deelde serial entrepreneur Arko van Brakel zijn kennis en ervaringen. Beide masterclasses waren een groot succes.

Wie is Wessel Berkman?
Onderscheidende energievolle en trotse bedrijven creëren, plaatsen waar mensen graag werken en klanten met sterke voorkeur willen kopen. Dat is de persoonlijke missie van gastspreker Wessel Berkman. Met zijn The Brown Paper Company verbeterde hij inmiddels vele  organisaties. Hij schreef tientallen artikelen en verschillende boeken. Zijn bedrijf staat achtste in de Sales Management Association Top 50 en bekleedt de eerste plaats in de lijst van Beste Adviesorganisaties van de uitgave Management Team.

Wie zijn uw klanten?
Veel interessanter is volgens de gastspreker echter de vraag: wie zijn uw klánten? Wat zijn hun latente pijn en behoeften en hoe speel je daar gericht op in? Hoe ontwikkel je meerwaarde? ‘Want juist in een tijd van veel aanbieders en een minder sterke economie genereren alleen de meest onderscheidende ondernemers omzet,’ benadrukt de bevlogen veranderaar en performance-
verbeteraar. Samen met u neemt hij deze en andere ondernemerszaken graag onder de loep.

En… wie bent ú?
Wie zich wil verbeteren, begint uiteraard bij zichzelf. Wat wilt u als startende ondernemer bereiken en hoe kunt u het meest onderscheidende commerciële organisatie-DNA ontwikkelen? Om dat te ontdekken behandelt Berkman tijdens de masterclass vier thema’s waarop u meteen kunt reageren. Via korte opdrachten kunt u de eigen onderneming vervolgens direct verbeteren.

En verbeteren doe je vooral ook samen. Tijdens de netwerkborrel na afloop krijgt u volop gelegenheid om contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen.

Wanneer, waar en voor wie?
Datum: dinsdag 9 december 2014, aanvang 19.00 uur.
Locatie: Schneider Electric Manufacturing, Electronweg 1, 1627 LB Hoorn.
Bedoeld voor: (pre)starters (maximaal vijf jaar actief).

Via de website van Startwijzer kunt u zich aanmelden.