Lokale ondernemers kunnen op dit moment wel een economische impuls gebruiken. Met de feestdagen in het vooruitzicht een goede reden voor Warenhuis Hoorn om lokale kerstpakketten aan te bieden. Genieten van lokale producten en zo direct de winkeliers steunen. Zo bundelen we krachten en helpen we elkaar. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om tijdens kerst.

Meer dan 30 soorten lokale kerstpakketten

Op warenhuishoorn.nl staan meer dan 30 soorten kerst­pakketten gevuld met lokale producten. Variërend tussen de € 10 en € 100 per pakket. Van kleinere relatiegeschenken zoals speciaalbier van Lokaal Oostwest, wijn van Midiwines en chocola van Spataro tot een ambachtelijk kerstpakket uit de Langestraat met wijn van ‘t Fust, kerstkoekjes van de Bakker van, kerstkoffie van de Koffie van Hoorn en worst van de Schar­relslager. Maar denk ook aan outdoor pakketten van Karsten Travelstore, verrassende pakket­ten van Clevers Concept.

Voor oma, een werkrelatie of medewerker

Het is een bijzonder jaar zonder grote borrels, feestjes en etentjes. Kerst in een prachtig moment om je waardering te uiten met een lokaal pakket voor een dierbare, werkrelatie of medewerker. Inmid­dels hebben de eerste werkgevers zich al aangemeld en zijn er er zijn er al ruim 3000 kerstgeschenken verkocht.

Persoonlijk maar op afstand

Dit jaar wordt het kerstpakket bezorgd en helaas niet uitgedeeld op de jaarlijkse kerstborrel. Om toch een gezellig moment samen te hebben is het zelfs mogelijk om bij het kerstpakket een live kerst­borrel te bestellen. Mogelijk gemaakt door Eenhoorn Evenementen en J&P Sound. Meer informatie via jose@warenhuishoorn.nl.

Koop lokaal, zeker met kerst

Bestel je kerstpakket via www.warenhuishoorn.nl f bel José Linders 0229 228 013