OPMEER/WERVERSHOOF – Op 5 september kun je wederom kans maken op de Lions Opmeer Golf Open wisselbeker en vele andere prijzen. Deze dag organiseert Lions Club Opmeer voor het 14e jaar een golftoernooi, dit jaar op Golfbaan De Vlietlanden in Wervershoof. Golfers, maar ook beginners en nieuwsgierigen, zijn van harte welkom.

Het Lions Opmeer Golf Open is volgens de organisatie altijd ‘supergezellig’. Er wordt om 12.30 uur gestart en tijdens het inschrijven kun je gelijk al, onder het genot van koffie thee en een broodje, kennismaken met de anderen of herinneringen ophalen met oude golfmaatjes. Vanaf 13.30 uur wordt er gestart met spelen en oefenen. De golfers spelen 18 holes. Voor beginners is er een clinic. In deze clinic leer je onder deskundige leiding afslaan, pitchen en putten. Daarna loop je een paar holes om het geleerde toe te passen.

Hapjes en prijzen
Aan het eind van de middag rond 17.30 uur zijn er lekkere hapjes en is er een loterij met schitterende prijzen. Ook voor het avondeten wordt gezorgd, om 19.15 uur wordt er een satéschotel geserveerd. Om 20.00 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic. De kosten zijn € 55,- per persoon.

Dorcas
Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat je nettobijdrage naar Dorcas Hulp. Dorcas komt in actie voor mensen in nood en diepe armoede, ongeacht hun religie, ras, geslacht of politieke overtuiging. Geïnspireerd door Mattheüs 25:31-46 om te zorgen voor armen en verdrukten, werkt Dorcas al dertig jaar aan hulp- en ontwikkelingsprojecten in Oost-Europa en Afrika.

Inschrijven voor Lions Opmeer Golf Open 2014 kan bij Harry Kloppenburg via 06 51 34 47 07 of via harrykloppenburg@hotmail.com