REGIO – Ook dit jaar organiseert Lions Club Opmeer het bekende Lions Opmeer Golf Open. Op vrijdag 4 september kunnen golfers 18 holes lopen op Golfbaan de Vlietlanden in Wervershoof en maken zij kans op de Lions Opmeer Golf Open wisselbeker en andere prijzen! Zowel beginners als ervaren spelers zijn van harte welkom tijdens deze 15e editie van Lions Opmeer Golf Open.

Beginners leren het mooie golfspel kennen in een clinic. Onder deskundige leiding oefenen zij afslaan, pitchen en putten. Daarna lopen de beginners een paar holes om het geleerde toe te passen. Vanaf 12.30 uur kun je je inschrijven en om 13.30 wordt er gestart met spelen of oefenen. Vanaf 17.30 uur zijn er hapjes en een loterij. Rond 20.00 uur worden de winnaars, zowel van de wedstrijd als van de clinic, bekend gemaakt.

Deelname aan Lions Opmeer Golf Open kost € 60,- per persoon voor wedstrijddeelnemers. Degene die meedoen aan de clinic betalen € 40,- per persoon. Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat de nettobijdrage van deelnemers naar Dorcas Hulp, een organisatie die actief is in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken wordt niet alleen gesteund, maar ook ontwikkeld.

Lions Club Opmeer verwacht een grote opkomst op vrijdag 4 september. Je kunt de organisatie helpen door je vooraf in te schrijven bij Harry Kloppenburg: 06-51344707 / e-mail: harrykloppenburg@hotmail.com.