HOORN – Presenteren voor een groep, iedereen moet het wel eens doen. Maar hoe doe je dat goed? En hoe ga je om met plankenkoorts? Hoe zorg je dat je powerpoints interessant zijn? Presentatiecoach en entertainer Otto Wijnen houdt hierover op 4 september een presentatieshow ‘Help! Ik moet spreken!’ met praktische handvatten, voorbeelden en humor.

De speech van Timmermans is veelbesproken, ‘storytelling’ en TED-talks zijn ‘cool’; opeens is spreken in het openbaar weer ‘hot’. Otto deelt zijn kennis en ervaring in een interactieve show. Bezoekers die advies willen over hun eigen presentatie, kunnen hun slides en tekst meenemen; en krijgen direct bruikbaar advies..

Presentatieshow tour
Sinds 2012 ondersteunt het Presentatieinstituut sprekers met persoonlijke coaching. In 2013 vonden de try-outs plaats van de Presentatieshow; dit najaar wordt de show in zes steden opgevoerd, waaronder in Hoorn. In Hoorn vindt de Presentatieshow plaats op 4 september om 20.00 uur in de Fregatzaal in het Van der Valk Hotel. Kaarten zijn te bestellen via de website www.helpikmoetspreken.nl.