De 14e editie van Koppie doen! op 12 november staat in het teken van INNOVATIE. Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) riep 2019 uit tot het Jaar van de Gouden Eeuw. Hoorn, Enkhuizen en Medemblik zijn dit jaar internationaal gepromoot en zijn er diverse activiteiten georganiseerd. Omdat Gouden Eeuw en ondernemerschap nauw met elkaar verbonden zijn staat deze editie van Koppie doen! in het teken van de Gouden Eeuw en ondernemerschap.

Innovatie was een belangrijke succesfactor in de Gouden Eeuw. Wat kunnen we leren van de ondernemers uit die tijd. Wat zien we hier vandaag de dag nog van terug en welke lessen kunnen we trekken voor de toekomst.

Op zijn eigen meeslepende wijze neemt Ad Geerdink ons mee in de succesverhalen uit de Gouden Eeuw en hoe innovatie daar een rol in speelde. Maar ook hoe musea als het Zuiderzeemuseum en het Westfries Museum op dit moment innoveren. Met die vragen in het achterhoofd word je meegenomen in een interactieve innovatieworkshop waar je leert hoe je innovatie in je onderneming kunt aanjagen. En natuurlijk ga je ook weer met een paar nieuwe contacten naar huis!

Locatie

Gastheer van deze bijeenkomst is Stephan Warnik van het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Hij en zijn medewerkers ontvangen ons op zijn locatie Het Amsterdamse Huis op het Buitenmuseum.

Programma 12 november:

19.00 uur Inloop met Koppie doen!
19.30 uur Welkom
19.35 uur Ad Geerdink over Innovatie voor en na de Gouden Eeuw
20.15 uur Pauze met Koppie doen!
20.30 uur Stephan Warnik, directeur van het Zuiderzeemuseum
20.45 uur Interactieve innovatie workshop
21.15 uur Afsluiting
21.30 uur Informeel netwerken

Aanmelden

‘Koppie doen!’ is GRATIS toegankelijk voor OCW & WBG leden en gasten van Rabobank West-Friesland. Aanmelden via info@koppiedoen.biz Wij willen je vragen om een klant of relatie mee te nemen, ook zij zijn van harte welkom! Niet-leden zijn eveneens welkom! Je betaalt dan € 25,- p.p. excl. BTW. Graag bij aanmelding vermelden dat je geen lid bent en je ontvangt een bevestiging met een factuur.