De campagne om nieuwe collega’s te werven loopt inmiddels vijf maanden. Hoe is het om deze campagne te draaien tijdens de coronacrisis?

Stephan Dekker (Kaap Hoorn) “Natuurlijk is het soms even schakelen en improviseren. Eerst hebben we noodgedwongen de start van de campagne moeten uitstellen. Daarna hebben we een verantwoorde modus gevonden om toch zoveel mogelijk mensen te spreken. Het is ons zelfs gelukt om een ‘corona-proof’ team-uitje te organiseren én natuurlijk zijn er ook nieuwe collega’s gestart, daar zijn wij erg blij mee! Nu moeten we even terugschakelen, maar de campagne blijft onverminderd draaien. Wij zijn optimistisch en zoeken nog meer nieuwe collega’s.

#kaapjeplek bij Audit & Assurance

Op dit moment zetten we vooral in op versterking voor ons team Audit & Assurance. Wie wij zoeken? Bij ons kun je direct het veld in op de positie van (junior) manager of senior assistent accountant audit. Een (gevorderd) assistent accountant zoeken wij ook nog voor in onze basisopstelling. Bij Kaap Hoorn streven wij de hoogste kwaliteit na waarbij wij zoveel mogelijk gebruik maken van de automatisering. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat de eindverantwoordelijke accountant regelmatig op locatie aanwezig is. Alleen dan vorm je ook echt een team.

Teamgeest

De samenwerking op kantoor, met elkaar kunnen sparren, de gezellige teamuitjes: nu dit noodgedwongen op een lager pitje staat missen wij dit wel hoor! We hadden in oktober nog een activiteit op de planning staan waarbij ook weer potentiele nieuwe collega’s welkom zouden zijn. Een ochtend mountainbiken in Bergen, lekker actief in de buitenlucht én met voldoende afstand. Helaas hebben we dit door de huidige situatie moeten uitstellen, maar dat gaan we zeker noggoedmaken. Wil je dit niet missen? Kaap dan alvast jouw plek!

kaapjeplekbij.kaaphoorn.net