MEDEMBLIK – Jong Beveiliging uit Medemblik is per direct nieuwe hoofdsponsor van FC Medemblik Dames 1. Het beveiligingsbedrijf met vestigingen in Medemblik en Schagen verbindt zich voor vier seizoenen aan de lokale voetbalvereniging. ‘Voetbal is een populaire sport en bereikt een breed publiek. Op deze manier hopen we meer naamsbekendheid in de regio te creëren’, aldus Ruud en Koos Jong, directeuren van Jong Beveiliging.

Jong beveiliging is tevens al enkele jaren bordsponsor en verzorgt ook de complete beveiliging van het voetbalcomplex. Door te sponsoren hopen ze naast de naamsbekendheid te creëren, bij te dragen aan de sportieve successen. ‘De dames presteren wekelijks op hoog niveau en we vinden het mooi dit op deze manier te stimuleren. Denk alleen al aan de extra enthousiasme onder de speelsters, de positieve aandacht voor de club FC Medemblik en de mooie kansen die hier hopelijk uit voortvloeien.’

De speelsters ontvingen de nieuwe voetbalshirts, tassen en trainingspakken zaterdagavond 28 november, geheel als verrassing en uitgereikt tijdens sinterklaasavond. Zondag 29 november trad het elftal onder leiding van coach Evert Woudenberg voor het eerst in het nieuwe tenue aan, waarbij direct de eerste periode titel in de wacht werd gesleept!

Photo by: VA-Photograpy (www.facebook.com/VA.Photography.pascal)