HOORN – Het derde weekend van juni vinden in Hoorn voor de 17de keer de Hoornse Stadsfeesten plaats! Om alvast in de sfeer te komen organiseert Stichting Hoornse Stadsfeesten vrijdag17 april in samenwerking met Café JP Coen de Hoornse Stadsnetwerken!

Tijdens deze informele borrel licht de stichting een tipje van de sluier op wat je de komende Stadsfeesten staat te wachten. 19, 20 en 21 juni wordt Hoorn overspoeld door 100 bruisende acts tijdens de Hoornse Stadsfeesten. Van muziek tot theater, van vroeg tot laat, voor jong tot oud. Jaarlijks trekken de Stadsfeesten zo’n 65.000 bezoekers.

‘Zonder de steun van sponsors en partners zouden de Stadsfeesten niet kunnen bestaan’, aldus Stichting Hoornse Stadsfeesten. Daarom bieden zij de ondernemers een mogelijkheid tot netwerken aan als dank voor de samenwerking en van deze gelegenheid maken zij gelijk gebruik om de ondernemers in te lichten over de diverse sponsormogelijkheden en wat zij hiervoor terugkrijgen.

De muzikale omlijsting van de avond wordt verzorgd door de band The Tibbs en Merijn Mooijman . De avond start om 19.30 uur in Café JP Coen. Aanmelden kan via info@hoornsestadsfeesten.nl.