BOVENKARSPEL – Travel Counsellors is, volgens de consument, de beste reisaanbieder van 2013. Het is de eerste keer dat deze consumentenprijs werd uitgereikt als onderdeel van de Dutch Travel Awards. De award is tot stand gekomen in samenwerking met onder andere uitgeverij Sanoma. ‘Het is ontzettend leuk dat wij hebben gewonnen, vertelt June Kibera, één van de 140 zelfstandige reisadviseurs van Travel Counsellors enthousiast aan Westfriese Zaken.

Sinds september is June werkzaam voor Travel Counsellors. ‘We werken allemaal zelfstandig, maar zijn toch een team, het is een leuke groep en het voelt bijna als familie.’ June heeft een kantoor in Bovenkarspel, waar klanten terecht kunnen voor een persoonlijk reisadvies. ‘Klanten kunnen mij bellen, maar zij kunnen ook langskomen. Daarnaast is het ook mogelijk dat ik bij de klant aan huis kom. Persoonlijke service, dat is belangrijk.’ Dat persoonlijke aandacht belangrijk is, blijkt ook uit het oordeel van de consument. Ruim 500.000 consumenten gaven hun mening in een onderzoek van Preferenso.nl. De persoonlijke aandacht, het bieden van reizen op maat, het hoge serviceniveau voor een goede prijs, de leuke locaties en de ervaren reisadviseurs die snel reageren en met passie hun werk doen zijn volgens de consument eigenschappen die de prijs rechtvaardigen.

Oprichter en directeur van Travel Counsellors Fred van Eijk: ‘Ik ben heel erg trots dit te mogen delen met 140 zelfstandige reisadviseurs en collega’s. Extra bijzonder dat het de eerste keer is dat de prijs werd uitgereikt en dat het een consumentenprijs is.’