De komende edities van Westfriese Zaken leren we meer van en over onze aangesloten ondernemersverenigingen. Dit keer Dennis van Diepen namens Ondernemersvereniging Midden-Westfriesland.

Waar ben je trots op?

Dat er steeds meer samengewerkt wordt. Hierdoor kunnen de ondernemers als één blok achter een zaak staan en dat verschaft een hoop duidelijkheid. Zo ontwikkel je automatisch een betere uitgangspositie in overleg met gemeente en andere (overheids)instanties.

Waar staan jullie voor?

Wij staan voor een ondernemersvereniging met leden uit verschillende branches, maar die wel een gemeenschappelijk ideaal nastreven. Ondernemen! In een goed ondernemersklimaat

Wat zijn de kansen en uitdagingen voor de club?

Meer jongere personen betrekken in de ondernemersvereniging en bestuur voor een frisse blik en nieuwe mogelijkheden. Veel gaat de ondernemers allemaal aan, en door regelmatig samen te komen wordt het delen van informatie eenvoudiger en wordt het mogelijk om daadkrachtig op veranderingen in te spelen. Veel ondernemers denken het allemaal alleen te kunnen, maar gelukkig komen steeds meer ondernemers erachter dat uitdagingen die zij hebben ook bij anderen spelen. Door er met elkaar over te spreken kun je samen werken aan oplossingen. Daarnaast kunnen ondernemers binnen de vereniging ook veel voor elkaar betekenen met betrekking tot hun goederen en diensten. Hier liggen veel meer kansen voor bedrijven die kunnen samenwerken maar het nu niet doen.

Aan welke ondernemersvereniging wil het stokje doorgeven?

Aan de HOC. Ik ken deze vereniging wel van naam, maar ben benieuwd wat zij voor hun leden doen.

Wil je ook meedoen met Ondernemersvereniging Midden-Westfriesland? Kijk voor informatie over lid worden op wbg.wf/lid-worden