HOORN – Hoorn Business Events organiseert op 31 maart voor de tweede keer Het Groot Noord-Hollands Idee. Tijdens dit event pitchen vijf ondernemers hun ideeën en worden zij beoordeeld door Dragons- en een publieksjury. Het publiek kan zich vanaf heden inschrijven.

Het Groot Noord-Hollands Idee is hét event waar ondernemers en ondernemende mensen uit de regio toegang krijgen tot een kwalitatief hoogwaardig netwerk. Het event biedt een boeiend netwerk met inspirerende businesspartners voor iedereen die verder wil groeien.

De Dragons ontvangen op maandag 31 maart van 15.30 tot 18.00 uur vijf pitchers. De pitchers dit jaar zijn onder andere Brick-Blocks, miDashboard en Nina Zwagerman. Zij zijn van tevoren ‘getraind’ in het pitchen, zodat ze goed beslagen ten ijs komen. De pitchers worden beoordeeld door Dragons Andries Borgeld van Bo-Mij en Hans Biesheuvel, voorman van ondernemersvereniging ONL. Naast de Dragons fungeert ook het publiek als jury. Het beste idee krijgt de kans zich verder te ontwikkelen en maakt kans op een private investor.

Informele  borrel
De avond wordt afgesloten met een informele borrel waar de Dragons, de pitchers en het publiek de nieuwe opgedane energie kunnen delen. Het publiek kan zich inschrijven op de website van Hoorn Business Events, wees er snel bij want het aantal stoelen is beperkt.

Hoorn Business Events
Het Groot Noord-Hollands Idee wordt georganiseerd door Hoorn Business Events, een initiatief van twee succesvolle en enthousiaste Hoornse ondernemers; Robert-Jan Knook en Rob van loon. Zij willen andere ondernemers en ondernemende mensen prikkelen om verder te kijken dan hun neus lang is.