HOORN – Vrijwel iedere consument speurt tegenwoordig, voordat hij een aankoop doet, het internet af om producten met elkaar te vergelijken. Ondanks het massale gebruik van internet, heeft de hedendaagse consument toch liever de persoonlijke service en garantie die hij gewend is van zijn favoriete fysieke winkel in de buurt. Shopdichtbij.nl brengt deze twee behoeften bijeen!

Uniek concept
Shopdichtbij.nl is een nieuw en uniek concept waarbij de consument 24 uur per dag, 7 dagen per week online producten kan zoeken, vergelijken en kan kopen bij zijn favoriete winkel in de buurt. De consument hoeft alleen maar zijn postcode in te vullen en uit de zoekresultaten rollen vervolgens tal van producten die verkrijgbaar zijn bij de leukste en beste regionale winkels.

Volautomatische koppeling
Shopdichtbij.nl is er niet alleen voor de consument, maar ook voor de winkelier. Het unieke concept stelt winkeliers in staat om het productaanbod op eenvoudige wijze online te plaatsen, zonder dat er enorme kosten aan verbonden zijn en er allerlei investeringen in techniek nodig zijn. ‘Sinds kort hebben we een volautomatische koppeling gerealiseerd in samenwerking met de grootste kassaleveranciers. Middels deze koppeling, die overigens op vrijwel iedere kassa geïnstalleerd kan worden, wordt de voorraad van de winkel automatisch bijgehouden. Op deze manier krijgt de consument altijd de actuele voorraad van zijn favoriete winkel te zien’, aldus Wouter Bijeman, eigenaar van Shopdichtbij.nl. Uit onderzoek, in opdracht van Accenture en Hybris, blijkt dat driekwart van de consumenten het cruciaal vindt om te weten of online bestelde goederen in de winkel op voorraad zijn. Veel winkeliers schieten op dit punt tekort en lopen hierdoor klandizie mis. Met Shopdichtbij.nl is dit verleden tijd!

Responsive design
Bijeman: ’Daarnaast zijn wij achter de schermen druk bezig met de ontwikkeling van een responsive website. Aangezien wij merken dat zo’n 40 procent van de consumenten de website via mobiel bezoekt, hebben we besloten om de vormgeving te verbeteren en de website responsive te maken. Hierdoor hopen we ook de conversie met eenzelfde percentage te kunnen verhogen.’

Kosteloos aanmelden
Jouw producten ook op Shopdichtbij.nl? Maak dan vandaag nog een gratis account aan voor maximaal 20 producten. Kijk voor meer informatie op www.shopdichtbij.nl/join.