Iedereen die vanuit het centrum van de stad Hoorn naar de snelweg de A7 rijdt komt er langs; de rotonde. Oftewel sinds kort de Tensen rotonde. Op het middenstuk prijkt trots en fier de eerste gesloten bestelwagen, de D3, van Peugeot. Een blikvanger van formaat die de naamsbekendheid van Auto Tensen, met vestigingen in Hoorn en Enkhuizen, moet vergroten.

Aan de basis staat een stukje innovatief ondernemerschap, die in samenwerking met Topgardens Landscaping uit Wijdenes, heeft geleidt tot een uiterst effectief promotiemiddel. Al kort na plaatsing van de bestelwagen ging het beeld rond op de verschillende social media kanalen. De D3 van Peugeot stamt uit 1953, het jaar dat Auto Tensen begon. Inmiddels heeft het autobedrijf een uitstekende naam opgebouwd als merkenspecialist van Peugeot en Citroen.

Door de beplanting aan te passen ontstond een markante reclame uiting, waardoor de rotonde nu als de Tensen rotonde door het leven gaat. Auto Tensen weet dat aan een bedrijfsauto hoge eisen worden gesteld. Logisch want het is een verlengstuk van uw bedrijf. Het stoere design van de Peugeot Expert en de Citroen Jumpy zal u direct overtuigen van het robuuste en moderne karakter van deze nieuwe bedrijfswagen. U kunt kiezen uit drie lengtes, waaronder een unieke Compact-uitvoering, die slechts 4,61 m lang is. Verder zijn de modellen leverbaar in drie carrosserievarianten, zodat de auto helemaal kan worden afgestemd op uw beroepsgroep. Uiteraard uitgevoerd met soepele én krachtige motoren. Kortom: een bedrijfsauto die tot in details is doordacht en dat gaat u zeker merken…

Meer informatie? Auto Tensen vindt u in Hoorn aan de Dampten 6 tel. 0229-235544 en in Enkhuizen aan de Dolfijn 4 tel. 0228-313583. U bent er van harte welkom.

Deze keer was het thema van Westfriese Zaken “Auto”. Lees ook de andere verhalen binnen dit thema van: Toyota Botman, Cees van der Maat en Maaral.